Otogarın altyapı çalışmaları sürüyor

MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, 2017 Haziran ayı içerisinde Menteşe ilçesinde tamamlanması hedeflenen yeni ve modern şehirlerarası otobüs terminali için yaklaşık 1 buçuk kilometre uzunluğunda içme suyu hattı çekiyor.Menteşe...

Otogarın altyapı çalışmaları sürüyor

MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, 2017 Haziran ayı içerisinde Menteşe ilçesinde tamamlanması hedeflenen yeni ve modern şehirlerarası otobüs terminali için yaklaşık 1 buçuk kilometre uzunluğunda içme suyu hattı çekiyor.

Menteşe ilçesinde yapımına devam edilen şehirlerarası otobüs terminalinin alt yapı eksiklikleri Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla tamamlanıyor. 11 Milyon 186 Bin 400 lira yatırımla yapımına devam edilen şehirlerarası otobüs terminali için MUSKİ ekipleri tarafından, yaklaşık 1 buçuk kilometre uzunluğunda yeni içme suyu hat çalışmaları devam ediyor.

Akkaya kavşağı üzerinde içme suyu hat çalışmalarına devam eden MUSKİ ekipleri, TOKİ’yi besleyen depodan çekilen yeni bir hat ile birlikte yapımı devam eden şehirlerarası otobüs terminalinin içme suyu ihtiyacını karşılayacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesinin il genelinde yeni ve modern projeleri hayata geçirmeye devam ettiğini vurgulayan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, yeni yapılacak şehirlerarası otobüs terminalinin altyapı eksikliklerini kısa süre içerisinde tamamlamayı düşündüklerini belirtti. Ülgen, “Menteşe ilçemizde yapımına devam edilen şehirlerarası otobüs terminali için bizde MUSKİ Genel Müdürlüğü olarak alt yapı hizmeti anlamında üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Ekiplerimiz tarafından şehirlerarası otobüs terminali için uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanılabilecek içme suyu hatları inşa ediliyor. TOKİ’yi besleyen içme suyu deposundan çektiğimiz yeni içme suyu hattı ile birlikte otogarımızın içme suyu ihtiyacını karşılayacağız. Ayrıca içme suyu ihtiyaçlarının yanında yeni yapılan otogarın diğer alt yapı eksikliklerini de kısa sürede tamamlamayı düşünüyoruz” dedi.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.