ORTAKÖYSPOR MUĞLA FUTBOLUNA RENK KATACAK…

Her futbol sezonunda Muğla’da önemli gelişmeler yaşanır. Bazı takımlar ligde kötü giderek taraftarını üzerken, bazı takımlarda çok büyük başarılara imza atarak camialarını sevindirir.Bu anlamda geçtiğimiz sezon şehrimizin...

ORTAKÖYSPOR MUĞLA FUTBOLUNA RENK KATACAK…

Her futbol sezonunda Muğla’da önemli gelişmeler yaşanır. Bazı takımlar ligde kötü giderek taraftarını üzerken, bazı takımlarda çok büyük başarılara imza atarak camialarını sevindirir.

Bu anlamda geçtiğimiz sezon şehrimizin takımı Muğlaspor çok kötü bir sezon yaşayarak camia üyelerini çok üzdü. İlçe takımlarımızdan Fethiyespor 3. Lig’den 2. Lig’e yükselirken, Bodrumspor’da 2. Lig’den 1. Lig’e yükselerek tüm Muğla’ya büyük bir gurur yaşattı.

Gelelim önümüzdeki sezona. Ligi ne olursa olsun tüm Muğla takımları önümüzdeki sezona çok iddialı hazırlanıyor.

Ligde bu sezon hedefini mutlaka şampiyonluk olarak belirleyen Ali Çakır Başkanlığındaki Muğlaspor yönetim kurulu önemli transferlere imza atıyor. Kadrosunu çok iyi oyuncularla güçlendiren yeşil beyazlı ekip gelecek sezon inşallah hedefine ulaşır.

Geçtiğimiz sezon liglerinde çok büyük başarılara imza atarak üst liglere yükselen Fethiyespor ve Bodrumspor’da transferde ince eleyip sık dokuyarak çalışmalarını sürdürüyor.

Ligde oynadığı her iç saha maçını şenlik havası şeklinde geçiren ve 1. Amatör Küme’de şampiyon olarak Muğla Süper Amatör Ligine yükselen Ortaköyspor’da yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Hüseyin Uçar Başkanlığındaki genç ve dinamik Ortaköyspor Yönetimi bomba transfer çalışmaları ile Muğla gündemine renk katıyor. Son olarak bizim medya grubumuzun ilk defa duyurduğu Yattara transferi günlerdir Muğla’da konuşulmaya davam ediyor. Şu anda yurt dışında olan Yattara Türkiye’ye dönünce transfer netleşecek.

Ortaköyspor’da bomba transfer haberleri bitmiyor. Ortaköyspor yönetimi son olarak Galatasaray ve Trabzonspor forması giymiş çok tecrübeli ve tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı bir başka futbolcu ile de temas halinde. Bu futbolcuyu Muğla’ya davet eden yönetim bu transferi de en kısa sürede netleştirerek basına ve kamuoyuna duyuracak.

Önümüzdeki sezon Muğla futboluna renk getirecek olan transfer hamlelerini gerçekleştiren Hüseyin Uçar Başkanlığındaki tüm Ortaköyspor yönetimini kutluyorum. Kalın sağlıcakla.

Bu haber toplam 145 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.