Ortakentli sporculardan uluslar arası başarı

Ortakent Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü’nden 2012-2013 Dünya, Avrupa ve Balkan Muay Thai Şampiyonalarında dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.Dereceye giren sporculara ödül...

Ortakentli sporculardan uluslar arası başarı

Ortakent Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü’nden 2012-2013 Dünya, Avrupa ve Balkan Muay Thai Şampiyonalarında dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

Dereceye giren sporculara ödül ve teşekkür belgeleri veren Başkan Şahbaz “Ülkemizin ev sahipliğinde 40 ülkeden 800 sporcunun katıldığı Dünya şampiyonasından iyi derecelerle dönen bu çocuklarımızın başarıları göğsümüzü kabartıyor. Ayrıca hepsinin kendi kategorilerinde Türkiye ve Ege Bölge şampiyonlukları var. Benim inandığım bir şey var; rekabet yarışma elbette iyidir, ama bir takımın oyuncusu olmak, spor disiplinini yaşam biçimi olarak benimsemek hayatın her alanında başarı getirir. Onların müsabakalarda kazandıkları görünen madalyaların yanında bir de görünmeyen madalyaları var. İyi bir sporcu ve iyi bir Türk genci olarak yetişiyorlar” dedi.

Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını çalıştıran Muay Thai ve Kickboks Milli Takım Antrenörü, Milli takım 4. kademe baş antrenörü Hasan Karlı, uluslararası başarılarında Başkan Şahbaz’ın çok büyük desteğinin olduğunu belirterek kendisine teşekkür etti.

Daha önce küçük bir salonda antrenmanlarını sürdürdüklerini, Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü spor salonunun hizmete açılmasıyla imkanlarının iyileştiğini anlatan Karlı, “Yeni yerimizde sürekli bizlere yeni sporcular katılıyor. Bodrum Yarımadası’nın yanında Milas’tan gelen sporcular var. Şartlarımızın rahat olması çocuklarımızın motivasyonunu arttırıyor. Güzel bir ortam oluştu. Müsabakalara gidip gelirken sıkıntı yaşamıyoruz. Bu rahatlığı bizlere sağlayan başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.