Ortakent-Yahşi Belediyesinden örnek çalışma

Ortakent Yahşi’de yapımı tamamlanan 5 çocuk oyun parkından biri olan Yahşi Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi parkı, okulda eğitim gören engelli genç ve çocukların güvenliği ve gözetimi düşünülerek, okul bahçesinde...

Ortakent-Yahşi Belediyesinden örnek çalışma

Ortakent Yahşi’de yapımı tamamlanan 5 çocuk oyun parkından biri olan Yahşi Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi parkı, okulda eğitim gören engelli genç ve çocukların güvenliği ve gözetimi düşünülerek, okul bahçesinde yapıldı.

Parkın teslimi sırasında öğrencilerle bir araya gelen Ortakent Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, öğrenciler, veliler ve yöneticiler tarafından karşılandı. Okullarına yapılan parka çok sevinen öğrenciler Başkan Şahbaz’a kendi yaptıkları seramik tabloyu hediye ettiler.

Öğrencilerin mutluluğunu paylaşan Başkan Şahbaz, “Burada eğitim gören çocuklarımıza kendilerini rahat hissettikleri ve gözetildikleri okullarının bahçesinde, fiziksel aktivitelerini de biraz olsun arttıran bu oyun parkını tamamladık. Ana oyun gurubunun rampaları tekerlekli sandalye kullanmak zorunda olan çocuklar da düşünülerek geniş ve güvenli bir eğimle tasarlanmış. Burada tekerlekli sandalye kullanmakta olan iki küçük öğrencimizin sevinci görülmeye değerdi. Hepsi mutlu oldu, ben onların bu içten sevinçleriyle mutlu oldum. Belediyemizin yeni yıl armağanı oldu çocuklarımıza. Şahsım ve Ortakent Yahşi Belediyesi daima yanlarındayız, elimiz okulun üzerinde” dedi.

Yahşi Eğitim Uygulama Okulu ve İş Merkezi Müdürü Mehmet Çoban da Başkan Şahbaz’a ve Ortakent Yahşi Belediyesine teşekkür ederek“ Başkanımız ve belediyemiz okulumuzun boyasından izolasyonuna, kermeslerimize destek olmaya her zaman yanımızdadır. Velilerimiz ve bizler Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.