Ortaca Zabıtası değişti

Büyükşehir yasası ile birlikte belediye sınırlarının ilçe sınırı olarak genişlemesi nedeniyle hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla zabıta teşkilatlanmasında değişikliğe gidildi.Yeni yapılanmada zabıta Müdürü Fahrettin...

Ortaca Zabıtası değişti

Büyükşehir yasası ile birlikte belediye sınırlarının ilçe sınırı olarak genişlemesi nedeniyle hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla zabıta teşkilatlanmasında değişikliğe gidildi.

Yeni yapılanmada zabıta Müdürü Fahrettin Külahlı, Merkez Zabıta Amirliğine, Zabıta Amiri Murat Akçakaya Dalyan Zabıta Amirliğine, Zabıta Komiseri Kadir Salar, ruhsat birimine Zabıta Komiseri Fatma Küreci görevlendirildi.

Konu ile ilgili olarak Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik yaptığı açıklamada; “Belediye sınırlarımızın genişlemesiyle vatandaşlarımıza en iyi şekilde zabıta hizmetlerinin sunulması amacıyla Zabıta Müdürlüğü teşkilat yapımızı değiştirdik. Yeni yapılanmamızla vatandaşlarımızın dilek ve şikayetlerine yasa ve yönetmelikler kapsamında daha hızlı bir şekilde cevap verilebilecektir.” dedi

Zabıta Müdürü olarak görevlendirilen Fahrettin Külahlı; “Zabıta teşkilatı olarak birçok yasa ve yönetmelikte verilen görevleri yerine getiriyoruz. Belediye zabıtası olarak yaşamın her noktasında daima hemşehrisinin yanında, ona yol gösteren eğiten sorunları yine vatandaşı ile birlikte çözen bir teşkilat olmak birinci hedefimizdir. Görevimizi yaparken amacımız ceza kesmek değil sorunları çözmektir. Ancak toplumsal, sosyal ve ekonomik yaşamın düzenli bir şekilde işleyebilmesi için bazı kurallar konulmuştur. Bu kurallara uymak her ferdin görevi olmalıdır. Vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızdan kurallara uyulması konusunda anlayış ve sabır göstermelerini diliyorum. Vatandaşlarımızın tüm dilek ve şikayetlerini 153 Zabıta ihbar telefonundan bize iletmelerini önemle rica ediyorum”. dedi.

Bu haber toplam 45 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.