Ortaca Polisi moral depoladı

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yılbaşı öncesi düzenlenen moral gecesinde emniyet personeli ve ailelere bir araya geldi.İlçe Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı, Emniyet Müdür Yardımcısı Rahmi Atılır ile Trafik...

Ortaca Polisi moral depoladı

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yılbaşı öncesi düzenlenen moral gecesinde emniyet personeli ve ailelere bir araya geldi.

İlçe Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı, Emniyet Müdür Yardımcısı Rahmi Atılır ile Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Başkomiser Hüseyin Başkan’ın da eşleri ile birlikte katıldığı moral yemeğinde emniyet mensupları ve eşleri stres attı.

Yılbaşı öncesi düzenlenen moral yemeği ile ilgili bilgi veren İlçe Emniyet Müdürü Selami Bıçakcı; “Bugün gecede görev almayan personelimize eşleri ile birlikte moral yemeği düzenledik. Bilindiği gibi önümüzde Yılbaşı gecesi var. Ortaca Halkının rahat ve huzurlu bir ortamda Yılbaşlarını geçirmek için Tüm Emniyet Teşkilatımız, vatandaşlarımıza yardım etmek için hazır olacaklardır. Amacımız vatandaşlarımızın gönüllerince eğlenmelerini sükûnet içinde sağlamaktır. Bu günde Yılbaşı gecesi görev alacak olan personelimiz ile birlikte moral yemeği için buradayız. Canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenmelerini sağlıyoruz. Şimdiden Ortaca Halkının Yeni Yılını Kutlar, Sağlık, Mutluluk ve başarılar diler, her şeyin yeni yılda en iyi geçmelerini temenni ederim” dedi.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.