Ortaca Belediyespor, Yatağanspor'a bileniyor

Muğla Süper Amatör Lig’in iddialı takımlarından Ortaca Belediyespor, Pazar nünü oynayacağı Yatağanspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.Muğla Süper Amatör Lig’in iddialı takımlarından Ortaca Belediyespor,...

Ortaca Belediyespor, Yatağanspor'a bileniyor

Muğla Süper Amatör Lig’in iddialı takımlarından Ortaca Belediyespor, Pazar nünü oynayacağı Yatağanspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Muğla Süper Amatör Lig’in iddialı takımlarından Ortaca Belediyespor, Pazar nünü oynayacağı Yatağanspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Ortaca Belediyespor, Pazar nünü oynayacağı Yatağanspor karşılaşmasının hazırlıklarına teknik direktör Deniz Kibar ve kaleci antrenörü Teoman Aktaş nezaretinde başladı. Geçen hafta kendi sahasında ve seyircisi önünde Yalıkavak Belediyespor’u 6-0 gibi net bir skorla yenen siyah beyazlı ekip, zorlu Yatağanspor maçından da 3 puan almak istiyor.

Hazırlıklar hakkında bilgi veren teknik direktör Deniz Kibar; “Takım olarak iki haftadır farklı skorlar ile galip geldik. Yalıkavak Belediyespor karşısında ilk 30 dakikadan sonra oyuna ağırlığımızı koyup, iyi bir skor elde ettik. İlk 30 dakikada gol atamamamızın sebebi ise, guruptaki bütün takımlar bizim takıma karşı müdafaa yaparak başlamalarıdır. Buna rağmen maç 90 dakikadır. Transfer ayı yaklaştıkça futbolcular kendilerine göstermek isteyip, üst sıralardaki takımlara gitmek için var güçleri ile futbol oynamaya çalışmaktadırlar” dedi.

Yalıkavak Belediyespor’da öyle başladı. Bu dakikadan sonra dirençleri kırıldı. Oyun üstünlüğünü ele alıp, istediğimiz golleri bulduk. Bizim için Yalıkavak Belediyespor maçı kapandı. Bu hafta Yatağan’da Yatağanspor ile yapacağımız hazırlıklarımızı başladık. Yatağanspor’da play-off potasına girdi. İyi mücadele yapmak isteyip, puan almak isteyecektir. Takımım ise, gün geçtikçe form grafiğini günden güne yükseltmektedir. Bende bunu istiyordum. Şu anda takımımda cezalı ve sakat futbolcumuz yok. Yatağanspor karşısına tam kadro ile mücadele edeceğiz. Ortaca Belediye Spor, artık gün geçtikçe daha iyiye gitmektedir, gidecektir de. Yatağanspor karşısında en iyi futbolu ortaya koyup, istediğimiz puanı alıp, Ortaca’ya dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.