Ortaca Belediye play-off’a hazırlanıyor

Muğla Süper Amatör Lig takımlarından Ortaca Belediyespor, play-off hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor.Hafta sonu Dalaman Belediyespor karşısında attığı iki golle 3 puan alan Ortaca Belediyespor , en yakın rakibini 7 puan fark...

Ortaca Belediye play-off’a hazırlanıyor

Muğla Süper Amatör Lig takımlarından Ortaca Belediyespor, play-off hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor.

Hafta sonu Dalaman Belediyespor karşısında attığı iki golle 3 puan alan Ortaca Belediyespor , en yakın rakibini 7 puan fark attı. Siyah beyazlı ekip, İçmeler Belediyespor’un ligden çekilmesi ile maç yapmadan 3 puan aldı.

Yalıkavak Belediye Spor ile yapacağı karşılaşma ve önümüzdeki haftalarda play-off’ta mücadele edecek olan Ortaca Belediyespor Teknik Direktörü Deniz Kibar; “Dalaman’da Dalaman Belediye Spor karşısında net gol pozisyonlarını girdik; ancak iki gol atabildik. İyi bir maç oynayıp, 3 puanı alarak Ortaca’ya döndük. Bu hafta Marmaris İçmeler Belediye Spor ile yapacağımız maç ise, İçmeler Belediyespor’un ligden çekilmesi ile maç oynamayacağız. Bundan sonra önümüzdeki hafta Bodrum’da Yalıkavak Belediye Spor ile yapacağımız karşılaşmayı ve bundan sonra oynanacak olan play-off karşılaşmalarının hazırlıklarını başlayacağız. Futbolcularımın keyfi ve moralleri yerinde. Yalnız Dalaman Belediye Spor karşısında Tanju kırmızı kart gördü. Bunun dışından herhangi bir eksiğimiz yok. Çalışmalarımızı kendi tesislerimizde aralıksız devam ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 117 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.