Ormanspor’un yükselişi sürüyor

Türkiye Basketbol 3.Liginde Ligin yatırım yapan güçlü ekibi Tire Belediyespor’u evinde misafir eden Ormanspor Basketbol Takımı sahadan 70-65 galip ayrılarak önemli bir başarıya imza attı.Bir hayli çekişmeli geçen karşılaşmada...

Ormanspor’un yükselişi sürüyor

Türkiye Basketbol 3.Liginde Ligin yatırım yapan güçlü ekibi Tire Belediyespor’u evinde misafir eden Ormanspor Basketbol Takımı sahadan 70-65 galip ayrılarak önemli bir başarıya imza attı.

Bir hayli çekişmeli geçen karşılaşmada Ormanspor başarılı oyun kurucusu Egemen forvetleri Orkun ve Hasan’ın etkili oyunu ile sonuca ulaşırken karşılaşmayı 1000 den fazla basketbolsever seyretti. Kalabalık keyifli bir seyirci topluluğu önünde oynanan karşılaşmanın İzmirli hakeminin başarısız yönetimi bir ara sahayı gerse de karşılaşma olaysız bitti. Karşılaşmanın sonunda bayılan ve ambülansla hastaneye kaldırılan Ormanspor’un 2.10 luk pivotu Aytaç Özkul’un ise durumunun iyi olduğu belirtildi.

Karşılaşmanın kendileri için son derece önemli olduğunu belirten Muğla Ormanspor Genel menajeri İlker Cömert, Boks Turnuvası nedeni ile bir hafta boyunca Salona giremedik. 5 önemli oyuncumuzu Üniversite maçları nedeni ile bir hafta Isparta’ya gönderdik tüm bu olumsuzluklara rağmen sahadan galip ayrıldıkları için son derece mutlu olduklarını söyledi.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.