Ormanspor’da hedef galibiyet

Ormanspor Basketbol takımı tüm maddi zorluklara rağmen Muğla’yı başarı ile temsil etmeye devam ediyor. Bu hafta sonu Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Potanın Efeleri’nde hedef Muğla’ya galibiyetle dönmek.Geçen hafta...

Ormanspor’da hedef galibiyet

Ormanspor Basketbol takımı tüm maddi zorluklara rağmen Muğla’yı başarı ile temsil etmeye devam ediyor. Bu hafta sonu Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Potanın Efeleri’nde hedef Muğla’ya galibiyetle dönmek.

Geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul Işıkspor karşısında 4 sayı ile mağlup olan Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici eleştirelere karşı çıkarak, “Oyuncularımızın hepsi elinden geleni yaptı. Tabi uzun süren lig sakatlıklar, bizi olumsuz etkiledi. İki sporcumuz önemli sakatlıklarına rağmen canla başla mücadele ettiler. Yeni oyuncularımız takıma adaptasyon süreci yaşıyorlar.Ben eksikliklerimizi en kısa sürede giderip, grubu hak ettiğimiz yerde bitireceğimize eleme grubuna çıkacağımıza inanıyorum.”dedi.

Muğla’nın dinamiklerinin, Muğlalıların takıma sahip çıkması gerektiğini belirten Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici, “Bu tür maliyetli deplasmanlar bütçemizi zorluyor.Daha başarılı olmak daha yukarıya çıkmak için şehrimizin desteğine ihtiyacımız var. Büyükşehir olan ilmizin liglerde ki tek takımıyız, bu takımı kaybetmemiz gerekir.” Diye konuştu.

Çalışmalarını tamamlayan ekip bugün Şanlıurfa’da olarak maç saatini beklemeye başlayacak.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.