Ormanspor zaferle döndü

Türkiye Basketbol 2.Ligine çıkma mücadelesi veren Muğla Ormanspor Potanın Zeybekleri, eleme turu ilk maçında Bilecik Belediyespor’u kendi saha ve seyricisi önünde 82-74 mağlup etti.Baskılı seyirci grubuna rağmen maçı baştan...

Ormanspor zaferle döndü

Türkiye Basketbol 2.Ligine çıkma mücadelesi veren Muğla Ormanspor Potanın Zeybekleri, eleme turu ilk maçında Bilecik Belediyespor’u kendi saha ve seyricisi önünde 82-74 mağlup etti.

Baskılı seyirci grubuna rağmen maçı baştan sona önde götüren Muğla Ormanspor Basketbol Takımı oyun kurucusu Egemen Arıkan ve skorer oyuncusu Hasan Yıldız’ın başarılı oyunu ile sonuca ulaşmayı bildi. Bir ara farkı bir sayıya kadar indiren Bilecik Belediyespor potanın zeybekleri karşısında tutunamayarak, karşılaşmadan mağlup ayrıldı.

Hedefleri yolunda çok önemli bir virajı aştıklarını belirten Muğla Ormanspor Başantrenörü Ömer Petorak, “İkinci maçın Cuma günü saat 17:30 da Muğla Atatürk Spor Salonunda oynanacağını belirterek, şampiyonluk yolunda en önemli gereksinimimiz taraftarımız” dedi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.