Ormanspor Samsun’a kilitlendi

2.Lig yükselme grubunda ki ilk maçında Van Gençlikspor’u zor şartlar altında gittiği Van’da 76-66 gibi net bir skorla yenen “Potanın Efeleri” hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Samsun DSİ maçına hazırlanıyor.Baş...

Ormanspor Samsun’a kilitlendi

2.Lig yükselme grubunda ki ilk maçında Van Gençlikspor’u zor şartlar altında gittiği Van’da 76-66 gibi net bir skorla yenen “Potanın Efeleri” hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Samsun DSİ maçına hazırlanıyor.

Baş Antrenör Ömer Petorak yönetiminde çalışmalarını sürdüren Muğla Ormanspor’da Van maçında Aşil Tendomu zedelenen forvet oyuncusu Orkun Şenel’in maça yetiştirilmeye çalışılıyor. Maddi nedenlerle son anda Van’a giden takımın aldığı başarılı sonuç Muğla’lı basketbolseverleri sevindirirken, Samsun maçı içinde kalabalık bir taraftar grubunun salonu doldurması bekleniyor.

Van maçının daha farklı bir sonuçla bitebileceğini söyleyen Genel Menajer İlker Cömert, seyirci ve ortamın oluşturduğu baskı, rakım farkı ve ısıtma sistemi bile olmayan bir salondan yine de galibiyetle ayrılmanın kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi.

Karşılaşmada Oyun kurucuları Egemen Arıkan’ın başarılı oyunu ve Hasan Yıldız’ın 7 tane 3 lük atışı ile üstünlük sağladıklarını söyleyen Cömert bu hafta sonu Cumartesi saat 16:00 da Atatürk Spor Salonu’nda Samsun DSİ ile oynayacakları karşılaşmada tüm basketbol severleri Tribüne beklediklerini söyledi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.