Ormanspor liderliğini korudu

Sezon başı kısıtlı bütçeyle yola çıkan Muğla'nın tek Türkiye Basketbol Ligleri temsilcisi Muğla Ormanspor ligin yatırım yapan takımları Tire ve Manisa Belediyespor takımlarını yenerek oturduğu liderlik koltuğunda ki yerini...

Ormanspor liderliğini korudu

Sezon başı kısıtlı bütçeyle yola çıkan Muğla'nın tek Türkiye Basketbol Ligleri temsilcisi Muğla Ormanspor ligin yatırım yapan takımları Tire ve Manisa Belediyespor takımlarını yenerek oturduğu liderlik koltuğunda ki yerini kendi evinde kazandığı Bornova Belediye karşılaşma sonrasında  pekiştirdi.

İlk iki periyotu başabaş giden uzun süre Bornova Belediyenin önde götürdüğü karşılaşmanın özellikle son periyotunda Forvedleri Orkun ve Andre Sirbu'nun etkili oyunu ile farkı açmayı başaran Muğla Ormanspor Basketbol takımı karşılaşmadan 75-55 galip ayrılmayı başardı.

Karşılaşmadan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Muğla Ormanspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ömer Petorak önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek her geçen gün hedefe emin adımlarla yürüdüklerini söyledi.Gruplarının Ligin en zor gruplarından birisi olduğunu ,  özellikle Manisa Belediye ve geçen sezon İkinci Ligden düşen Tire'nin favori takımlar olarak gösterildiğini belirten Petorak, , her iki takımla oynadıkları müsabakalardan galip ayrılmanın kendilerini son derece memnun ettiğini söyledi.Tire'nin, Bornova'nın ve Manisa'nın kendi tesislerine sahip olduğunu hatırlatan Petorak, Muğla'da tek salon bulunması nedeni ile büyük dezavantaj yaşadıklarını ifade etti. Okul maçları nedeni ile müsabaka oynadıkları salonu kullanamadıklarını belirten Petorak,”Bu yoğunluğa rağmen desteklerini esirgemeyip bizlerle bizzat ilgilenen Muğla Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu’na ve Üniversite Salonlarını kullanmamızı sağlayan BESYO Müdür Yardımcısı Savaş Bey'e teşekkür ediyorum” dedi.

Seyircinin kendilerini yalnız bırakmamasının galibiyette önemli payı olduğunu da hatırlatan Petorak “Onları arkamızda görmek bizim için çok önemli “diye konuştu.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.