Ormanspor Kuşadası’na hazırlanıyor

Muğla’nın Basketbol 3.Ligindeki temsilcisi Ormanspor haftasonu Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kuşadası karşılaşması için Muğla Üniversitesi Merkez Spor Salonu’nda günde çift idmanla hazırlıklarını...

Ormanspor Kuşadası’na hazırlanıyor

Muğla’nın Basketbol 3.Ligindeki temsilcisi Ormanspor haftasonu Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kuşadası karşılaşması için Muğla Üniversitesi Merkez Spor Salonu’nda günde çift idmanla hazırlıklarını sürdürüyor. Maç öncesi arka adalesinde sakatlık bulunan Evren Sönmezcan’ın maça yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi.

Tire ve Manisa gibi güçlü rakipleri yenerek takımın bir üst tura çıkmayı garantilemesi ile birlikte rahatladıklarını belirten Muğla Ormanspor Genel Menajeri İlker Cömert bu rahatlığı idmanlara yansıtmadan diğer kalan 3 karşılaşma içinde çalışmalarını aynı ciddiyetle sürdürdüklerini belirtti.

Bornova karşılaşmasının ardından özellikle Aytaç ve Andre’nin kuvvetli bir grip geçirdiklerini, yeni oyuncuları, Evren’in ise yumuşak doku zedelenmesi geçirdiğini belirten Cömert, “Haftayı bay takım olarak geçirmek bu yüzden bizim için son derece yerinde oldu. Bu kadar kuvvetli takım arasından sıyrılıp üst tura çıkmak hep bizim hem Muğla için büyük başarı. Oyuncularımız, antrenörlerimiz, yöneticilerimizin yanı sıra ,geldiğimiz noktanın en büyük mimarı hiç şüphesiz her konuda destekçimiz Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım’dır. Kendisine en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz. Bununla beraber üst tur için maddi manevi desteğe ihtiyacımız var her şeyden öncesi ve önemlisi Sayın Valimizi, Belediye Başkanımızı bu ilimizin değeri olan Ormansporumuzun maçında salonda görmek, desteklerini almak en büyük arzumuzdur. Dedi.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.