Ormanspor, Gürün’den destek istedi

Bu sezon 3.Lige yükselme başarısı gösteren Muğla’nın tek basketbol takımı Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici, 2.Başkan Ali Yapmış, Genel Manajer İlker Cömert ve Genel sayman Muhittin Akçay Muğla Belediye Başkanı...

Ormanspor, Gürün’den destek istedi

Bu sezon 3.Lige yükselme başarısı gösteren Muğla’nın tek basketbol takımı Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici, 2.Başkan Ali Yapmış, Genel Manajer İlker Cömert ve Genel sayman Muhittin Akçay Muğla Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’ü makamında ziyaret ettiler.

Ormanspor Kulübünün artık Muğla’ya maloduğunu belirten Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici, 3.lig de Türkiye geneli 24 takım ile mücadele edeceklerini belirterek, özellikle deplasman gitmede ulaşım açısından Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden destek beklediklerini söyledi.

Karşılaşmaları kalabalık bir taraftar grubunun izlediğini belirten Vedat Dikici, yeni sezonda Büyükşehir Belediyemizin desteğini arkamızda, sizide maçlarımızda görmek istiyoruz dedi.

Muğla Ormanspor’un Basketbolda Muğla ilinin bir markası olduğunu belirten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ise Büyükşehir olarak her kulübe aynı mesafede olmamız gerekiyor. Elimden geldiğince yeni kurulan Turizm Spor ve Gençlik Dairemiz aracılığı ile elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız. Basketbol gibi önemli bir sporda hemde 3.lig te mücadele eden takımımıza el birliği ile destek olmalıyız dedi.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.