Ormanspor farklı galip

Muğla Ormanspor basketbol takımı güçlü rakibi Bodrum Belediye Bodrumspor’u 75-51 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.Muğla Ormanspor Basketbol takımı üst tura çıkma yolunda büyük önem arz eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor...

Ormanspor farklı galip

Muğla Ormanspor basketbol takımı güçlü rakibi Bodrum Belediye Bodrumspor’u 75-51 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

Muğla Ormanspor Basketbol takımı üst tura çıkma yolunda büyük önem arz eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor karşılaşmasında daha ilk dakikalardan itibaren üstünlüğünü ele geçirerek rakibini 75-51 gibi farklı skorla mağlup etti.

Büyük bir seyirci desetği altında oynayan ve temposunu hiç düşürmeyen Ormansporlu basketbolcular, pota altında Evren Sönmezcan’ın 15 sayılık performansına oyun kurucusu Yiğit Davulcu’nun 19 sayılık performansı eklenince karşılaşmadan mutlu ayrılan taraf oldu. Muğla Ormanspor Başkanı ve Orman Bölge Müdür Yardımcısı Vedat Dikici, 2.Başkan ve Muğla Orman İşletme Müdürü Ali Yapmış ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi BESYO Müdürü Hüseyin Özkan’ın da seyrettiği karşılaşmaya Muğlalı Basketbol severler büyük ilgi gösterdi. Geçen seneki cezası nedeni ile ilk kez seyircisinin desteği ile sahaya çıkan Potanın efeleri bu muhteşem desteğe layık bir oyun sergilediler.

Oyuncularının sahanın içinde istedikleri her şeyi fazlası ile yerine getirdiklerini söyleyen Muğla Ormanspor Baş Antrenörü Alkım Ay, “Evrenin ve Yiğit’in skorer oyununa Hasan, Orkun, Rasim ve Omay gibi oyuncularımızın yüreklerini ortaya koydukları mücadeleci oyunları eklenince bu sonuç kaçınılmazdı” dedi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.