Ormanspor dolu dizgin

Türkiye erkekler basketbol 3. Liginde Play-Off gurubuna çıkmayı garantileyen Muğla Ormanspor, Kuşadası Gençlikspor’u 78-65 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü.Aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Muğla...

Ormanspor dolu dizgin

Türkiye erkekler basketbol 3. Liginde Play-Off gurubuna çıkmayı garantileyen Muğla Ormanspor, Kuşadası Gençlikspor’u 78-65 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü.

Aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Muğla Ormanspor, maçın ilk periyodundan itibaren rakibine üstünlüğünü kabul ettirdi ve rakibi karşısında zorlanmadı. Oyun kurucusu Egemen'in başarılı oyunu ile rakip potayı bunaltan ve üst üste bulduğu sayılarla taraftarlarını keyifli bir maç izlettiren Muğla Ormanspor, pota altı asistleri ile sayı de dikkat çekti. Maçın son periyoduna 20 sayı farkla başlayan Ormanspor’da coach Ömer Petroak zorlu mücadelelerde az süre ile oyunda kalan sporcularına şans verdi.

Farklı önde olmanın verdiği avantajı değerlendiren Ormanspor pota altında Anıl ve Aytaç'ın hırslı mücadeleci oyunu farkı bir şova çevirdi. Son periyodda maçın bitmesine 20 saniye kala atak sırası Ormanspor’a geçtiğinde Ormanspor oyuncuları topu yere bırakarak alkışlarla rakip takımı tebrik etmek için benchce yöneldi. Ormanspor’un 75, Kuşadası Gençlikspor’un 68 sayı ürettiği maçın sonunda taraftarların da alkışlarıyla 20 saniyelik süre dolmasının ardından her iki takım tribünleri selamlayarak soyunma odasına gitti.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.