Ormanspor 2. Lige koşuyor

Basketbol 2. Lig Yükselme Grubu'ndaki ilk maçında Van Gençlikspor'u 76-66 gibi net bir skorla yenen Muğla Ormanspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Samsun DSİ maçından da 95-83 galip ayrıldı.Atatürk Kapalı spor salonunda...

Ormanspor 2. Lige koşuyor

Basketbol 2. Lig Yükselme Grubu'ndaki ilk maçında Van Gençlikspor'u 76-66 gibi net bir skorla yenen Muğla Ormanspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Samsun DSİ maçından da 95-83 galip ayrıldı.

Atatürk Kapalı spor salonunda yapılan müsabakanın ilk periyodunda 28 sayı üreten konuk ekip Samsun DSİ 3 farkla önde kapattı. İkinci periyodda farkı kapatan Ormanspor, Egemen ve yeni transfer Batu’nun forvette etkili oyunu ile periyotu 49-46 önde kapattı.

Üçüncü periyotta 4 faul sınırına ulaşan Samsun DSİ’nin skorer oyuncusu Galip’in oyundan düşmesiyle birlikte farkı açan Ormaspor periyotu 79-65 önde kapattı. Karşılaşmanın son periyotunda 4 faul sınırındaki oyuncuların beşer faulle oyun dışı kalmasına rağmen, farkın kapanmasına izin vermeyen Ormanspor karşılaşmadan 95-83 galip ayrıldı. Maç boyunca ürettiği 34 sayı ile dikkat çeken isim ise Samsun DSİ’den Galip oldu.

Ormanspor Baş Antrenör Ömer Petorak maç sonu yaptığı değerlendirmede takıma destek veren herkese teşekkür etti.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.