Ormanı kenevir tarlasına çevirmişler

Menteşe’nin en uzak mahallelerinden Çamoluk ve Göktepe’de ormanlık arazınin içinde gizlenmiş vaziyette ekili ve hazır vaziyette 2 bin 927 kök Hint Keneviri ve 20 kilo esrar elegeçerildi.Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık...

Ormanı kenevir tarlasına çevirmişler

Menteşe’nin en uzak mahallelerinden Çamoluk ve Göktepe’de ormanlık arazınin içinde gizlenmiş vaziyette ekili ve hazır vaziyette 2 bin 927 kök Hint Keneviri ve 20 kilo esrar elegeçerildi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı iki mahallede yüklü miktarda Hint keneviri ve esrar ele geçirildi.

Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı ile ortaklaşa Göktepe ve Çamoluk mahalleleri arasındaki çamlık arazi içine gizlenmiş vaziyette ekimi yapılan 2 bin 927 kök Hint keneviri ele geçirildi. Arazide yapılan aramada 20 kilo satışa hazır esrar maddesi bulundu. Operasyonda Z.A. ve Z.İ: isimli iki şüpheli gözaltına alındı.

Jandarmanın gerçekleştirdiği operasyonda şüphelilerin çamlı araziye ektikleri Hint keneviri sulamak için düzenek kurdukları ortaya çıktı. Hint kenevirlerini sulamak için metrelerce uzunlukta su hortumu da yakalanırken, yakalanan iki şüphelinin uyuşturucu madde imal etmek, yetiştirmek ve satmak suçundan adli makamlara sevk edilecekleri açıklandı.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.