Ormancılar bu kez halı sahada

Muğla Orman Bölge Başmüdürlüğü’ne bağlı İşletme Müdürlükleri arası Halı Saha Futbol Turnuvası Dalaman'da başladı.20 takımın katılacağı turnuvada; Personel arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmayı arttırmak,...

Ormancılar bu kez halı sahada

Muğla Orman Bölge Başmüdürlüğü’ne bağlı İşletme Müdürlükleri arası Halı Saha Futbol Turnuvası Dalaman'da başladı.

20 takımın katılacağı turnuvada; Personel arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmayı arttırmak, yaz aylarında yaşanan orman yangınları yoğunluğuna hazır olmasını sağlamak amacı ile düzenlendiği bildirildi. Karşılaşmaların Mayıs Ayı’nın ilk haftasında sona ereçek.

Muğla Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı bulunan Nazilli İlçesi de dahil olmak üzere Orman İşletme Müdürlükleri arasında düzenlenen Halı Saha Bahar futbol turnuvası hakkında bilgi veren Dalaman Orman İşletme Müdürü Adem Acar; Muğla Orman Bölge Baş Müdürlüğü'nde geleneksel hale getirilmesi planlanan bölge ve işletmeler arası 2013 Sezonu Bahar Mevsimi Halı Saha Futbol Turnuvasının 08 Mart tarihinde Dalaman'da başladığını söyledi. Turnuvanın Bölge Müdürlüğü ve Muğla Merkez ve sahillerde bulunan 10 Orman İşletme Müdürlükleri arasında gerçekleştirileceğini belirten Dalaman Orman İşletme Müdürü Adem Acar, “10 ayrı İşletme Müdürlüğünde görev yapan tüm kurum personelinin bu etkinlikle kendi aralarında birlik-beraberlik ve kaynaşma ortamını sağlamak amacını taşımaktadır” dedi.

Turnuvanın sosyal ve sportif açıdan amacına ulaşmış olduğunu kaydeden İşletme Müdürü Adem Acar, "Turnuvanın açılış maçı Dalaman Orman işletme Müdürlüğü ile Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü arasında gerçekleştirildi. Ev sahibi olan Dalaman İşletmesi sahadan 2-5 mağlup ayrıldı. Turnuva maçına İşletme Müdürlüğü taraftarları ve spor severlerin katılımının yüksek olması bizleri çok sevindirdi. Maçtan sonra Dalaman Orman işletme Müdürlüğü Tesislerine gidilerek birlikte yemek yendi ve dostluklar oluşturuldu. Bir sonraki karşılaşmada görüşmek üzere tüm takımımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Bu haber toplam 116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.