Organizatör tutuklandı

Datça ilçesinde göçmen kaçaklığına aracılık eden ve botlarının alabora olması sonucu iki kişinin ölümüne neden olan organizatör tutuklandı.Datça'da Suriye uyruklu kaçakları taşıyan teknenin alabora olması sonucu 2 kişinin...

Organizatör tutuklandı

Datça ilçesinde göçmen kaçaklığına aracılık eden ve botlarının alabora olması sonucu iki kişinin ölümüne neden olan organizatör tutuklandı.

Datça'da Suriye uyruklu kaçakları taşıyan teknenin alabora olması sonucu 2 kişinin öldüğü, 3 kişinin ise kaybolduğu olayla ilgili gözaltına alınan zanlı F.A., sorgusunun ardından Datça Adliyesi'ne sevk edilen zanlı, bugün çıkartıldığı nöbetçi mahkemece "ölüme sebebiyet vermek" ve "göçmen kaçakçılığı" suçlarından tutuklanarak Muğla E Tipi Kapalı ceza evine gönderildi.

Emecik köyünün Sarıliman mevkisinde 3 gün önce 18 kaçağı taşıyan tekne alabora olmuş ve Donia Alhavaslı ile Weilsal Rai ölürken, 2'si çocuk 3 kişi ise kaybolmuştu. Sahil Güvenlik Datça ve Marmaris Grup Komutanlığı ekiplerince denizde donmak üzereyken kurtarılan 13 kaçak ve Ferhan Ar hastaneye kaldırılmıştı. Bu arada, denizde kaybolan 3 kişinin arama çalışmalarına hava şartlarının kötüleşmesi üzerine son verildiği öğrenildi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.