Online turizm sektörüne Marmaris’ten bir marka

Marmaris’ten Türk turizm sektörüne yeni bir marka daha girdi. Mika Turizm olarak tatilbudur.com ismi ile Marmaris’te kurulan ve ardından tüm Türkiye’ye yayınlan bir markadan sonra şimdide Pisagor Turizm tarafından kurulan online...

Online turizm sektörüne Marmaris’ten bir marka

Marmaris’ten Türk turizm sektörüne yeni bir marka daha girdi. Mika Turizm olarak tatilbudur.com ismi ile Marmaris’te kurulan ve ardından tüm Türkiye’ye yayınlan bir markadan sonra şimdide Pisagor Turizm tarafından kurulan online tatil portalı herkesgezsin.com tanıtım çalışmalarına başladı.

Pisagor Turizm sahipleri Yusuf Acır ve Meral Tuncer Argül tarafından tatilcilerin hizmetine sunulan herkesgezsin.com adlı tatil portalının detaylı tanıtımı Almanya’nın başkenti Berlin’de 6-10 Mart tarihleri arasında ITB Turizm Fuarında yapılacak.

Herkesgezsin.com tatil portalı ile Konaklama sektörü ile tatilciyi buluşturmayı hedeflediklerini belirten Meral Tuncer Argül, uzun süredir üzerinde çalışıyorduk, ITB öncesi yayına girmek nasip oldu. Şu anda bile özellikle küçük ölçekli Marmaris otelleri portalda yer almak için ofisimizi ziyaret etmeye başladılar. Bu güzel bir duygu bizim için açıklamasında bulundu.

Pisagor Turizm olarak kendilerini turizmcilerin ağırlıklı uçak bileti ve vize işlemleri yapan bir acenta gibi tanıdıklarını söyleyen Meral Tuncer Argül, EMITT Turizm Fuarında yaptığımız görüşmeler ve aldığımız iş bağlantıları bizi mutlu etti. Incoming dışında özellikle farklı turizm çeşitleri üzerinde hizmet vermemiz ilgi odağı haline gelmemizi sağladı. ITB Berlin’de daha detaylı bir tanıtım yapma şansına sahip olacaklarını da dile getirdi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.