Ömür Yolcu çalışmalarına başladı

CHP Muğla Milletvekili aday adaylığını açıklayan Ömür Yolcu çalışmalar kapsamında Seydikemer’de ziyaretlerde bulundu.CHP Muğla Milletvekili aday adayı Ömür Yolcu ilk ziyaretini geçtiğimiz günlerde aşırı yağışlardan...

Ömür Yolcu çalışmalarına başladı

CHP Muğla Milletvekili aday adaylığını açıklayan Ömür Yolcu çalışmalar kapsamında Seydikemer’de ziyaretlerde bulundu.

CHP Muğla Milletvekili aday adayı Ömür Yolcu ilk ziyaretini geçtiğimiz günlerde aşırı yağışlardan ve fırtınadan etkilenen Seydikemer’deki  Çukurincir, Kumluova, Karadere, Karaköy, Alaçat ve Çaykenarı mahallelerindeki  üreticiler  ve hal esnafına gerçekleştirdi.

Ömür Yolcu zarar gören üreticilere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Selden zarar gören vatandaşlarla görüşen Ömür Yolcu “Çukurincirli vatandaşlar taşkın sırasında Seydikemer Belediyesi ve özellikle Muğla Büyükşehir Belediyesinin özverili çalışmaları, araç ve personel olarak yardımlarından dolayı memnuniyetlerini belirttiler. Ancak sel tehlikesinin her zaman olduğunu devletin bir an önce yeni taşkınları önlemek için önlem almasını istediler.” dedi.

Şubat ayında devlet memurluğu görevinden istifa ederek resmi olarak aday adaylığını açıklayacak olan Yolcu, Seydikemer’de partilileri ziyaret etti. Aday adaylığı sürecinde destek istedi.

Aday adaylığını açıklamasından dolayı partililerden olumlu tepkiler aldığını ifade eden Yolcu, “görüştüğümüz partililerimiz bu yöreyi daha iyi tanıyan, yörenin çocuklarını mecliste görmeyi ve kendilerini temsil etmesini istiyorlar. Bu da bizim için mutluluk verici.” diye konuştu.

Bu haber toplam 222 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.