Ölüm virajına bariyer

Haber Merkezi2012 yaz sezonunda inşaatı tamamlanarak hizmete giren Bodrum Turgutreis Karayolundaki tehlikeli bölgelere bariyer yapılıyor.Karayolları tarafından özel bir firmaya yaptırılan bariyer inşaatı yapımına Ortakent Yahşi...

Ölüm virajına bariyer

Haber Merkezi

2012 yaz sezonunda inşaatı tamamlanarak hizmete giren Bodrum Turgutreis Karayolundaki tehlikeli bölgelere bariyer yapılıyor.

Karayolları tarafından özel bir firmaya yaptırılan bariyer inşaatı yapımına Ortakent Yahşi Beldesi sınırları içinde “ölüm virajı” olarak basının gündemine gelen bölgeden başlandı. Son sistem galvaniz olduğu belirtilen bariyerlerin çakma işlemini yürüten firma görevlileri yaz aylarında meydana gelen 59 kazanın tamamının gündüz saatlerinde meydana geldiğini ve sürücülerin alkollü olmadığını öğrendiklerini söyledi.

Firma tarafından yapımına başlanan bariyerlerin 2 bin 080 metre uzunluğunda olacağı ve Kurban bayramından önce tamamlanacağı belirtildi.

Tehlikeli virajların bariyer yapılmasına memnuniyetle karşılayan vatandaşlar“Olması gereken buydu. Allahtan yaşanan kazalarda can kaybı olmadı. Bundan sonra Bodrum Turgutreis Karayolu sürücüler için daha güvenli olacak” dediler.

Ortakent Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz da bariyerlerin yapılmasına sevindiklerini belirterek” basın mensuplarına gündeme getirdiği için, ayrıca yetkililere de duyarlı davranıp hemen müdahale ettikleri için teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.