Ölüdeniz iki caddeye şebeke hattı döşendi

Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesi Kocapıynar ve Mendos caddeleri içme suyuna kavuştu.1990 yılından bu yana içme suyu hattı bulunmayan Kocapıynar ve Mendos caddeleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı...

Ölüdeniz iki caddeye şebeke hattı döşendi

Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesi Kocapıynar ve Mendos caddeleri içme suyuna kavuştu.

1990 yılından bu yana içme suyu hattı bulunmayan Kocapıynar ve Mendos caddeleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı (MUSKİ) tarafından yapılan çalışmalar sonucunda iki caddeye içme suyu şebeke hattı döşendi.

Toplam bin 100 metre uzunluğunda olan içme suyu şebeke hattı, pompa ve hidrofor hattı ile güçlendirilerek sistem aktif hale getirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, bölge halkının sıkıntılarını çözmeye devam edeceklerini söyledi.

Çalışmaların devam ettiğini belirten Ülgen, “Bölgede 1990 yılından bu yana içme suyu hattı, imar uygulaması nedeniyle sağlıklı olarak verilememişti. Vatandaşlarımızın kanayan yarası olan bu sıkıntı artık giderildi. İlerleyen günlerde şebeke hattı bulunmayan diğer caddelerimiz ve mahallelerimizde bu tür sorunların ortadan kaldırılması için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.