Ölen kocasıyla 4 gün yaşadılar

Bodrum ilçesinde akli dengesi yerinde olmayan kadın 3 yaşındaki çocuğu ile birlikte ölen kocasıyla 4 gün yaşadılar.Bodrum ilçesinde 4 gündür çocuğu ile birlikte ölü olan eşi ile birlikte yaşayan kadın, polisleri şoke etti.Olay,...

Ölen kocasıyla 4 gün yaşadılar

Bodrum ilçesinde akli dengesi yerinde olmayan kadın 3 yaşındaki çocuğu ile birlikte ölen kocasıyla 4 gün yaşadılar.

Bodrum ilçesinde 4 gündür çocuğu ile birlikte ölü olan eşi ile birlikte yaşayan kadın, polisleri şoke etti.

Olay, Bodrum ilçesi Kumbahçe Mahallesi Akabük Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, akli dengesi yerinde olmayan dini nikahlı eşi ve çocuğuyla birlikte yaşayan Servet Göğen 4 gün önce evinde öldü. Çevredeki vatandaşlar, evden koku gelmesi üzerine polise haber verdi. Polis eve gidip kapıyı çaldı. Kapının arkasından konuşan Servet Göğen’in eşi Arzu G., eşinin bakkala gittiğini ve evde kimse olmadığını söyledi. Polis kadından şüphelenerek, evin çevresinde önlem aldı. Evin penceresinde içeri bakan ekipler, yerde hareketsiz yatan Servet Göğen’in cansız bedenini gördü. Cesedin üzerinde ise Buse isimli kızlarının oyun oynadığını gören polisler, kadın ile tekrar konuşmaya çalıştı. Kadının kapıyı açmaması üzerine operasyon ile içeri giren ekipler, 3 yaşındaki çocuğu ve kadını dışarı çıkardı. Sağlık ekibinin olay yerine gelmesi ile birlikte korkunç gerçekte ortaya çıktı. Cesedin çürüdüğünü belirleyen sağlık ekipleri, en az 4 gün önce ölmüş olabileceğini belirtti. 4 gün boyunca ölü eşi ile beraber yaşayan Arzu G. gözaltına alındı. Arzu G., akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Muğla’ya sevk edildi. 3 yaşındaki Buse’nin kimliğinin olmadığını da tespit eden polis ekipleri, çocuğu ise Muğla Yetiştirme Yurdu’na gönderdi.

Polisler eve girdiği esnada bile örgü örmeye devam eden Arzu G.'nin polislerin olayın nasıl olduğunu tekrar tekrar sormasına rağmen “Kocam bakkala gitti ekmek almaya, bende ona kazak örüyorum” dediği öğrenildi. Göğen’in cesedinde kesici bir darbe izine de rastlanmadığı öğrenilirken, ölüm nedeninin tam belirlenmesi için ceset Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.