Okur, aday adaylığını açıkladı

AK Parti’den Muğla Milletvekili aday adaylığını açıklayan Basın Yayın Enformasyon Muğla eski İl Müdürü Cavit Okur, bu kararı almamdaki en büyük etkenin daha güçlü, daha müreffeh, daha zengin, demokrasi standartları daha...

Okur, aday adaylığını açıkladı

AK Parti’den Muğla Milletvekili aday adaylığını açıklayan Basın Yayın Enformasyon Muğla eski İl Müdürü Cavit Okur, bu kararı almamdaki en büyük etkenin daha güçlü, daha müreffeh, daha zengin, demokrasi standartları daha yüksek “Yeni Türkiye” yolunda, Muğla’ya ve ülkeye hizmet edebilmek için gayret göstereceğini açıkladı.

Devletin değişik kademelerinde ve birçok sivil toplum kuruluşlarında idarecilik yaptığın belirten Okur, “Tecrübeleri Allah izin verirse siyasetle pekiştirerek Muğla’mıza daha iyi hizmet etmek istiyorum. Muğla’nın sorunlarının meclis çatısı altında çözümlenmesi ve tabi ki basının içinden gelen birisi olarak da yazılı, görsel, işitsel ve yeni medya dediğimiz internet gazeteciliğinin sorunlarının da TBMM’ye taşınması ve sorunların çözümlenmesi noktasında gereken gayreti göstereceğimden hiç kuşkunuz olmasın. Aday adayı olarak yerel parti örgütünden genel merkezimize kadar teşkilatlarımız bize bu ailede hangi görevi layık görürse biz o görevi onların güvenine layık olarak yapmakla mesulüz” dedi.

Siyasete soyunurken kimsenin adamı olmadığının altını çizen Okur, “Her zaman ve her yerde dik durmak temel felsefemizdir. 40 yıl önce birlikte yola çıktığım, Ak parti kurucularıyla aynı yolda, sağa sola sapmadan yürüdüm. Bundan sonrada yürüyeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Bu yürüyüş aynı zamanda bize Muğla’mıza daha kolay ve daha çok hizmet olarak yansıyacaktır. Hiç bir engel bizi yolumuzdan çeviremeyecektir. Kimsenin adamı olmadım, bundan sonra da olmam. Ben teşkilatlarımın ve AK Parti davasının adamı olmak için yola çıktım” dedi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.