Okul Dede’den öğrencilere burs

Datça’nın eğitim gönüllüsü ‘Okul Dede’si hayırsever işadamı Kazım Yılmaz, 10 ihtiyaç sahibi öğrenciye burs vermeye başladı.Datça’da üç ilkokul, bir turizm meslek lisesi, bir nadolu lisesi ve bir de meslek yüksek...

Okul Dede’den öğrencilere  burs

Datça’nın eğitim gönüllüsü ‘Okul Dede’si hayırsever işadamı Kazım Yılmaz, 10 ihtiyaç sahibi öğrenciye burs vermeye başladı.

Datça’da üç ilkokul, bir turizm meslek lisesi, bir nadolu lisesi ve bir de meslek yüksek okul yaptırarak eğitime büyük katkı sağlayarak ‘Okul Dede’ olarak anılmaya başlayan hayırsever işadamı Kazım Yılmaz, şimdide yoksul öğrencilere burs verme kararı aldı.

Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksek Okulu’nda öğrenim gören ve parasal yönden sıkıntı çeken toplam 10 öğrenciye, Kazım Yılmaz tarafından burs verilecek. Kazım Yılmaz Meslek Yüksek Okulu yönetimi tarafından tespit edilen maddi durumu yetersiz 10 öğrenci, okulda yapılan törenle Kazım Yılmaz eğitim bursu çeklerini hayırsever işadamı Kazım Yılmaz’ın elinden aldı.

Törende konuşan Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Yaşar Ayrancı, verdiği burs ve öğrencilere kazandırdığı okullar için Yılmaz’a teşekkür ederek, “Kendisi okuma sıkıntısı içindeki öğrencilerimize verdiği bursla onların okumasında büyük katkısı olacaktır. Bu burs altı ay devam ederek ve öğrenci başına bin 800 TL olacak. Bundan dolayı kendilerine şükranlarımızı sunarız” dedi.

Öğrencilere tek tek eğitim bursu çeklerini veren Kazım Yılmaz da, öğrencilere öğrenim hayatlarında başarılar diledi.

Kazım Yılmaz eğitim bursunu almaya hak kazanan öğrenciler Mine Elif Kondu, Abdülmecit Barulay, Cihan Afşin, Nuriye Aktürk, İzzet Özçetin, Gökhan Sevgili, Ramazan Şimşek, Muhammet Raşit Bekçi, Ömer Aksoy, Hicran Günay olarak belirlendi.

Bu haber toplam 48 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.