Okçuların büyük başarısı

Muğlaspor Okçulyuk Takımı Açıkalan Türkiye Kupası’nda büyük bir başarı elde etti. Turnuvaya 5 sporcu ile katılan Muğlaspor Okçuluk Takımı 2 altın 1 bronz madalya kazandı.Yatağan ilçesine bağlı Bencik Beldesi'nde Dr....

Okçuların büyük başarısı

Muğlaspor Okçulyuk Takımı Açıkalan Türkiye Kupası’nda büyük bir başarı elde etti. Turnuvaya 5 sporcu ile katılan Muğlaspor Okçuluk Takımı 2 altın 1 bronz madalya kazandı.

Yatağan ilçesine bağlı Bencik Beldesi'nde Dr. Ejder Sözen yönetiminde çalışmalarını sürdüren Muğlaspor Okçuluk Takımı Geçen hafta Antalya'da düzenlenen Açıkalan Türkiye Kupası'na 5 sporcu ile katıldı. Muğlaspor Okçuluk Takımı turnuvadan 2 altın ve 1 bronz madalya ile döndü.

Bencik Beldesi’nde Bencik Sağlık İstasyonu’nda görevli Dr. Ejder Sözen’in çalıştırdığı Muğlaspor Okçuluk Takımı geçtiğimiz hafta Antalya'da düzenlenen Açıkalan Türkiye Kupası Turnuvası'ndan madalya ile döndü. Muğlaspor Okçuluk Takımı sporcularından Emircan Haney ve Ayşe Nur Orman altın madalya ile dönerken Tuğba Çaylı da bronz madalya ile döndü.

Okçuların başarısı beldede, Yatağan'da ve Muğla'da büyük sevinçle karşılandı.

Okçuluk Antrenörü Dr. Ejder Sözen, “Bir buçuk yıl önce 1 sporcu ile başladığımız çalışmalar çok verimli geçti. Bu süreçte birçok başarıya imza atınca çalışma şevkimiz arttı. Artık hedef büyüttük. Takımımız Antalya'dan 2 altın 1 bronz madalya ile döndü. Bütün bu çalışmalarımızda bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Elde edilen başarı çok büyüktür, sporcularımı yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Ayrıca Yandan Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri, Yatağan Esnaf Odası Başkanı da sporcuları tebrik ederek maddi manevi destek olma sözü verdi.

Bu haber toplam 504 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.