Okçular, Gürün’ü ziyaret etti

13-15 Ağustos tarihleri arasında Bolu’da yapılan Okçuluk Minikler Türkiye Şampiyonası’nda 7 altın, 2 gümüş, 4 bronz madalya kazanan ve 2 Türkiye rekoru kırarak Muğla’yı gururlandıran Yatağan Bencik Ortaokulu’nun başarılı...

Okçular, Gürün’ü ziyaret etti

13-15 Ağustos tarihleri arasında Bolu’da yapılan Okçuluk Minikler Türkiye Şampiyonası’nda 7 altın, 2 gümüş, 4 bronz madalya kazanan ve 2 Türkiye rekoru kırarak Muğla’yı gururlandıran Yatağan Bencik Ortaokulu’nun başarılı okçuları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Yatağan Bencik Ortaokulu’nda öğrenim gören Muğlasporlu okçuların kazandığı madalyalar ve kupalarla Başkan Gürün’ü ziyaretlerinde, Yatağan Bencik Mahallesi Aile hekimi ve Okçuluk takımının antrenörü Dr. Ejder Sözen, Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik Spor Daire Başkanvekili Ali İnan,  Yatağan Bencik Ortaokulu Okul Müdürü İsmet Demirel, Muğlaspor yönetim kurulu üyesi Gültekin Akça ve Yatağan Bencik Mahallesi Muhtarı Fahri Şafak başarılı sporculara eşlik etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Okçuluk Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Muğla’yı başarıyla temsil eden sporcuları ve onları turnuvaya hazırlayan antrenörleri Dr. Ejder Sözen’i tebrik etti. Başkan Gürün; “Ülkemizin nüfusu 75 milyon ve nüfusumuzun büyük bölümünü genç nüfus oluşturuyor. Ülke olarak sporun her branşında dünya klasmanında sporcular yetiştirebilmeliyiz. Bunun için gelecekle ilgili vizyon oluşturulmalı, sporun en alt kademesinden başlayarak sporcuların bir araya geldiği özel spor okulları yapılmalı. Yatağan’da doktorumuzun çabaları, çocuklarımızın çalışmaları ve gayretleriyle Türkiye şampiyonasında büyük bir başarı elde edildi. Demek ki işlenince ortaya çıkarılacak cevherlerimiz var. Muğlamızı Türkiye şampiyonasında başarıyla temsil eden, kazandıkları madalyalar ve kupalarla bizleri gururlandıran sporcularımıza, takım antrenörü  Dr. Ejder Sözen’e ve bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu haber toplam 45 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.