Öğrencilerin üzerine depo düştü!

Bodrum ilçesi Yalıkavak beldesindeki Neşe Doğan İlköğretim Okulu'nda, şiddetli rüzgar nedeniyle öğrencilerin üzerine su deposu devrildi.Su deposunun altında kalan 10 yaşındaki 4A sınıfı öğrencilerinden Pınar Sagıt ve Nazlı...

Öğrencilerin üzerine depo düştü!

Bodrum ilçesi Yalıkavak beldesindeki Neşe Doğan İlköğretim Okulu'nda, şiddetli rüzgar nedeniyle öğrencilerin üzerine su deposu devrildi.

Su deposunun altında kalan 10 yaşındaki 4A sınıfı öğrencilerinden Pınar Sagıt ve Nazlı Altun ağır yaralandı. Su deposunun üzerlerine düşmesi sonucu yaralanan iki öğrencinin imdadına öğretmenleri yetişti. Okul yetkililerinin 112 ekiplerine haber vermesi ile olay yerine birçok ambulans sevk edildi. Sağlık ekiplerince Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan öğrencilerden birinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Ameliyata alınan Sagıt acil olarak ameliyata alındı. Sagıt’ın beyin kanaması geçirdiği ve yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi. Kazayı duyan öğrenci velileri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Gödekmerdan, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, Okul Müdürü Muzaffer Çakmak Bodrum Devlet Hastanesi’ne giderek çocuklarının durumuyla ilgili bilgi aldı.Neşe Doğan İlköğretim Okulu Müdürü Çakmak ve dört öğretmenin emniyet müdürlüğünce ifadeleri alındı.

Kaymakam soruşturma başlattı

Bodrum Devlet Hastanesi'ne gelen Kaymakam Dr. Gödekmerdan, bir ihmal söz konusu ise gerekenin yapılacağını ifade ederek “Yalıkavak beldemizde bulunan ilköğretim okulunun çatısındaki depo içi boş plastik bir depoymuş. Fırtınadan dolayı su deposu çocuklarımızın üzerine devrilmiştir. Bir çocuğumuzun durumu iyi, diğer çocuğumuzun durumu biraz daha ciddi. Beyin ameliyatına alındı. İnşallah sağlığına kavuşur. Şu an soruşturma aşamasında okul. Bizim için önce çocuklarımız önemli. Olayın soruşturmasını yapacağız. Okul müdürlüğü hakkında soruşturma başlattık. Soruşturmadan sonra her şey belli olacak” dedi.

Öğrenciler ise “Bahçede oynuyorduk, fırtına su deposunu devirdi biz çok korktuk kaçtık ama iki arkadaşımız su deposunun altında kaldı” dediler.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.