Öğrenciler Tablet Bilgisayarlara Kavuştu

Fırsatları Artırma, Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) Projesi kapsamında Fethiye Ömer Özyer Anadolu Öğretmen Lisesi’nden 116 öğrenciye tablet bilgisayar dağıtıldı. 9. sınıf öğrencilerine ve öğretmenlerine dağıtılan...

Öğrenciler Tablet Bilgisayarlara Kavuştu

Fırsatları Artırma, Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) Projesi kapsamında Fethiye Ömer Özyer Anadolu Öğretmen Lisesi’nden 116 öğrenciye tablet bilgisayar dağıtıldı. 9. sınıf öğrencilerine ve öğretmenlerine dağıtılan tabletler ile teknoloji ve eğitimin daha üst düzeye çıkarılması hedefleniyor. Ömer Özyer Anadolu Öğretmen Lisesi’ndeki törende tablet bilgisayarlarını alan öğrenciler mutlu oldu. Okul salonunda yapılan tablet dağıtım törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin, Şube Müdürleri Metin Delibaş, Akif Usta, Tacettin Aldemir, Timur Ergün ve Esma Çelik katıldılar. Törende ilk olarak Müdür Yardımcısı Hakan Karakaya proje hakkında bilgiler aktardı. Daha sonra tablet bilgisayarların kullanımı konusunda İngilizce Öğretmeni Onur Akay öğrencileri bilgilendirdi. 116 öğrenci, 42 öğretmen ve 9 yedek olmak üzere okula 167 tablet geldi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin, yaptığı konuşmada, “14 milyon öğrencisi arasından 49 binine tablet verildi. 116 öğrencinin bu okulda yer alması sevindirici bir durum. 3 bakanlığın ve başbakanımızın gerçekleştirdiği bu proje kapsamında 2015 yılına kadar ülkemizde ortaöğretim kurumlarından başlamak üzere 560 bin dersliği bilgisayarlarla donatacağız. muğla Anadolu Lisesi ve Fethiye Ömer Özyer Anadolu Öğretmen Lisesi bu projede pilot okul olarak belirlendi. Muğla’da 245, burada 167 tablet olmak üzere toplam 412 bilgisayarı dağıtmış olacağız. Bu projenin çağ açıp-kapayan Fatih Sultan Mehmet ismiyle anılması ayrı bir önem taşıyor” diye konuştu.

Daha sonra öğrencilere tablet bilgisayarlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin, şube müdürleri, Okul Müdürü Mehmet Uçar ve müdür yardımcıları tarafından teslim edildi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.