Öğrenciler için kermes

Yatağan İlçesinde ev kadınları bir kız öğrenci yurdunda kalarak eğitim gören öğrencilere katkı için kermes düzenlediler. 6 Gün sürecek olan kermeste satışa sunulan ürünlerden elde edilen gelir eğitime katkı olarak dönecek.Yeni...

Öğrenciler için kermes

Yatağan İlçesinde ev kadınları bir kız öğrenci yurdunda kalarak eğitim gören öğrencilere katkı için kermes düzenlediler. 6 Gün sürecek olan kermeste satışa sunulan ürünlerden elde edilen gelir eğitime katkı olarak dönecek.

Yeni Mahalle Cumhuriyet Caddesi üzerinde boş bir binada açılan kermeste, Köfte ekmek, mantı, tavuklu pilav, keşkek, gözleme, tatlı, içecek çeşitlerinin yanı sıra her türlü giyim ve değişik ürünler satışa sunuldu. Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık’ta kermese gelerek bazı ürünler satın aldı ve ev kadılarına bu örnek davranışlarından dolayı kutladı.

Kermesin öncülerinden Birgül Kandemir; “Ev kadınları olarak öğrencilerimize katkı yapmak bizlere çok büyük mutluluk veriyor. Arkadaşlarımız özveriyle hazırlık yaptılar. Bu etkinliği geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Özellikle kızların eğitim görerek ülkemize faydalı kişiler olması çok önemli. Kermesimize katkı yapan herkese çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.