ÖĞRENCİLER FİDAN DİKTİ

Dalaman Çiftlik Ortaokulu bahçesine Dalaman İşletme Müdürlüğü tarafından temin edilen 120 adet sığla ağacı ile 20 adet salkım söğüt fidanı dikildi.Dikime Çiftlik Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Okul Müdürü Gülderen...

ÖĞRENCİLER FİDAN DİKTİ

Dalaman Çiftlik Ortaokulu bahçesine Dalaman İşletme Müdürlüğü tarafından temin edilen 120 adet sığla ağacı ile 20 adet salkım söğüt fidanı dikildi.

Dikime Çiftlik Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Okul Müdürü Gülderen Şahin, Dalaman Orman İşletme Şefliği Orman Muhafaza Memuru Oktay Paksoy ve Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü OGM Haber Temsilcisi Orman Muhafaza Memuru Soner Gökçen katıldı.

Okul Müdürü Gülderen Şahin, yaptığı açıklamada; “Okulumuz öğrencilerine ağaç sevgisini aşılamak için Bakanlıklar arasında yapılan protokol çerçevesinde Orman İşletme Müdürlüğü tarafından temin edilmiş olan fidanların dikimini gerçekleştirdik. Bu çalışmalar esnasında bizlere yardımcı olan Orman İşletme Müdürlüğü görevlilerine, okulumuz okul aile birliği üyelerine, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederim. Öğrencilerimiz teneffüslerde ve öğle aralarında artık kendi diktikleri ağaçların gölgesinde duracaklardır. Okulumuz tarafından bu tür ağaçlandırma çalışmaları devam edecektir” dedi.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.