Ödüllerini Kaymakam Özkan’dan aldılar

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında ve Ezan Okuma Yarışmasında Muğla Birincisi olan öğrencilere  Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan başarı belgesi verdi.Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından 24  Mart...

Ödüllerini Kaymakam Özkan’dan aldılar

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında ve Ezan Okuma Yarışmasında Muğla Birincisi olan öğrencilere  Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan başarı belgesi verdi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından 24  Mart günü Muğla´nın Ortaca ilçesinde düzenlenen Genç Seda Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında, Muğla İl Birincisi olan, 11/C öğrencisi Ferhat Çakır, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından 19 Mart günü Muğla´nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında  Muğla Birincisi olan 10/A öğrencisi Durmuş Karadağ,   Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal ve Okul Müdürü Sezai Doğan’ın da hazır bulunduğu belge töreninde Kaymakam öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet edip bilgi aldı.

Öğrencileri  kutlayarak belgelerini veren Kaymakam Özkan; “Başarılarınızın devamını diliyorum, ancak bir müzik öğretmeninden makamlar hakkında eğitim alınarak makama göre okunursa daha başarılı olunur”dedi.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.