Oda yöneticilerinden Gürün’e ziyaret

Muğla Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı, Muğla, Marmaris, Milas, Fethiye, Seydikemer Şoförler Odası Başkanları, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odalar...

Oda yöneticilerinden Gürün’e ziyaret

Muğla Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı, Muğla, Marmaris, Milas, Fethiye, Seydikemer Şoförler Odası Başkanları, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Muğla Şoförler Odası Başkanı Halil Bozyer, Marmaris Şoförler Odası Başkanı İbrahim Tarım, Milas Şoförler Odası Başkanı Nurol Paskal, Fethiye Şoförler Odası Başkanı Hayri Topçu, Seydikemer Şoförler Odası Birliği Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ve şoför esnafının taleplerini ilettiler.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, büyükşehir olan Muğla’nın coğrafi olarak diğer büyükşehirlerden farklı olduğunu, buna rağmen kısa bir sürede Ulaşım Daire Başkanlığı’nın bütün ilçelerde koordinasyonu sağladığını söyledi. Başkan Gürün; “ Büyükşehir olan illerin arasında coğrafi yapı ve yerleşim alanı olarak Muğla farklı ve zorlu bir alana sahip. Buna rağmen en kısa sürede bütün ilçelerde büyükşehrin sorumluluk alanında ulaşımla ilgili çalışmalarımızı yaptık. Ulaşım Koordinasyon Merkezi’ni(UKOME) kurarak bütün ilçelerdeki koordinasyonu gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızı ve ulaşım sektöründen para kazanan hemşerilerimizi mağdur etmemek için çalışmalarımız devam ediyor. Yaz sonunda yeni düzenlemeler yapacağız.” dedi. Muğla Esnaf, Sanatkarlar Odası ve şoförler odası başkanlarının istek ve taleplerini dinleyerek fikir alışverişinde bulunan Başkan Gürün, esnaf odaları ve şoför odaları başkanlarına ziyaretleri için ayrı ayrı teşekkür etti.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.