O SES TÜRKİYE’DE MUĞLA RÜZGÂRI ESTİ

O Ses Türkiye yarışmasına katılmaya hak kazanan Muğlalı sanatçı Hamdi Demirtaş (32), 4 jüri üyesinin karşısında ‘Al Ömrümü’ şarkısını seslendirdi. O Ses Türkiye’de Muğla’yı temsil eden Demirtaş, jüri üyelerini...

O SES TÜRKİYE’DE MUĞLA RÜZGÂRI ESTİ

O Ses Türkiye yarışmasına katılmaya hak kazanan Muğlalı sanatçı Hamdi Demirtaş (32), 4 jüri üyesinin karşısında ‘Al Ömrümü’ şarkısını seslendirdi. O Ses Türkiye’de Muğla’yı temsil eden Demirtaş, jüri üyelerini maalesef döndüremedi ama şansını yeniden deneyeceğini söyledi. Demirtaş, “Türkiye’nin sevilen isimlerinin karşısında şarkı söylemek ayrı bir mutluluk verdi” diye konuştu.

Sinem Karakaya

Muğla’da bağlama eğitmenliği yapan ve birçok etkinlikte sahne alan Muğla’nın tanınan sanatçısı Hamdi Demirtaş, “O Ses Türkiye” yarışmasına katılmaya hak kazandı.

Murat Boz, Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç ve Beyazıt Öztürk’ün oluşturduğu jüriler karşısında ‘Al Ömrümü’ şarkısını seslendiren Demirtaş, seyircilerin büyük beğenisini topladı fakat jüri üyeleri dönmedi.

Sahnede neler hissettiğini anlatan Hamdi Demirtaş, “Benim için oraya gitmek heyecan ve gurur vericiydi. Deneyim kazanmış oldum. Aldığımız sahnelerden çok daha farklı. Farklı hisler yaşıyorsunuz. Türkiye’nin sevilen isimlerinin karşısında da şarkı söylemek ayrı bir mutluluk verdi” diye konuştu.

 “ÖNEMLİ OLAN KAZANMAK DEĞİL MUĞLA’YI TEMSİL ETMEKTİ”

O Ses Türkiye yarışmasına katılmadan önce 3 aydır sahne aldığı için sesinin yorgun olduğunu dile getiren Demirtaş, “3 aydır sahne aldığım için yarışma da sesim fazlasıyla yorgundu. Bir anda çağırıldığımız için fırsat bu fırsattır deyip devam ettik. Yarışmaya katılmak için 2 tane elemeden geçtim, elemeleri kazandığım için televizyon ekranlarına çıkabildim. Önemli olan kazanmak değil Muğla’yı temsil etmekti” diye ekledi.

 “TEKRAR KATILACAĞIM”

Demirtaş, şansını tekrar deneyeceğini söyleyerek, ““Seneye tekrar O Ses Türkiye’ye katılacağım” dedi. Ayrıca Hamdi Demirtaş, ikinci albümü için hazırlıkların başladığını da söyledi.

Öte yandan Ses Sanatçısı Ebru Gündeş’in Demirtaş’a, “Keşke sahne aldığını bilseydim çünkü ses yorgun olabilir hepimizin yaşadığı şeyler” demesi dikkat çekti.

Murat Boz ise, Demirtaş’ın sesini beğendiğini fakat duygu geçişini hissedemediğini söyledi.

Bu haber toplam 327 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.