O bir spor sevdalısı

Yatağan’da Çözüm Cafe adlı işyerini  işleten Mustafa Salcı iş yerinin önüne sırasıyla Milli takım, Yatağanspor, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe,  Muğlaspor ve Trabzonspor, logolarını monte etti.Yıllarını...

O bir spor sevdalısı

Yatağan’da Çözüm Cafe adlı işyerini  işleten Mustafa Salcı iş yerinin önüne sırasıyla Milli takım, Yatağanspor, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe,  Muğlaspor ve Trabzonspor, logolarını monte etti.

Yıllarını spora veren ve bu süre içinde futbolculuk, teknik direktörlük ve yöneticilik yapan ve  şu anda Yatağan Cumhuriyet Mahallesi kapalı otogar üstünde Çözüm cafe  Mustafa Salcı, 1955 yılında Fethiye İlçesinde dünyaya geldi.  Küçük yaştan itibaren Yatağan’da yaşayan Salcı, Yatağanspor’da uzun yıllar futbolculuk yaptıktan sonra yöneticilik ve teknik direktörlük yaptı. Salcı ayrıca, Muğla Bölgesi Futbol hakemliği, gözlemcilik görevlerinde bulunduktan sonra, aynı zamanda iş yeri olan Yatağan Termik Santralında faaliyet gösteren TEK Işıkspor kulübünde teknik direktörlük başkanlık görevlerinde bulundu. Yine Yatağan Termik Santralında çeşitli kademelerinde yöneticilik görevine de bulundu.  Salcı, Yatağan’da spor ve sosyal alanda sevilen ve karşılık beklemeden herkesin yardımına  koşan birisi olarak biliniyor. Mustafa Salcı iş yerinin önüne sırasıyla Milli takım, Yatağanspor, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe,  Muğlaspor ve Trabzonspor, logolarını monte etti. Salcı’nın bu girişimi başta müşterileri olmak üzere sporseverler tarafından da beğeni ile karşılandı.

Sporun tatlı rekabet yanında dostluk ve kardeşlik olduğunu vurgulayan Mustafa Salcı; “Herkesin bir ilgi alanı vardır banim ilgi alanım spordur futboldur. Ömrümün çok büyük bir bölümünü futbolla geçirdim. Futbol benim adeta yaşam biçimim oldu.  Bu nedenle iş yerimin önündeki tabelaya ilgi alanıma giren spor takımlarının logolarını monte ettim.” dedi.

Bu haber toplam 158 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.