Nazım Hikmet Muğla’da anıldı

Ünlü Şair Nazım Hikmet, 111. Doğum gününde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen şiir ve türkü gecesi ile anıldı.Muğla Belediyesi, Cumhuriyet Kadınları Derneği, MUSANDER, MUFAD, Muğla Kent Konseyi, Muğla...

Nazım Hikmet Muğla’da anıldı

Ünlü Şair Nazım Hikmet, 111. Doğum gününde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen şiir ve türkü gecesi ile anıldı.

Muğla Belediyesi, Cumhuriyet Kadınları Derneği, MUSANDER, MUFAD, Muğla Kent Konseyi, Muğla Kadın Meclisi, Muğla Gençlik Meclisi, Karya Kadın Derneği ve Hayalhane İki Tiyatro Topluluğu’nun birlikte düzenlediği “Nazım Hikmet Şiir ve Türkü Gecesi” Muğlalıların yoğun ilgisi ile izlendi.

Nazım Hikmet’e ait şiirlerin ve şiirlerinden bestelenen türkülerin okunduğu geceye Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Belediye Başkan Yardımcısı Ş. Yavuz Kayı, Muğla Kent Konseyi Başkanı Dr. Naki Bulut, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Nazım Hikmet’i anma etkinliğine destek veren herkese teşekkür ettiğini söyleyerek, “Bazı değerleri unutmamak gerekir. Nazımları, Yunusları, Mevlanaları sıkça okumak gerekiyor. Umutsuzluğa kapılmadan, güzel günlerin bizi beklediğine şairlerimiz gibi inanmak gerekiyor. Bu akşam bu güzel duyguları bizlere yaşatan herkese minnettarız.” dedi.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.