Müzik Yarışmasında Muğla’yı 14 lise temsil edecek

Türkiye'nin en uzun süreli gençlik organizasyonu olan “Vodafone Freezone 19. Liselerarası Müzik Yarışması”nın eleme etabı, İzmir elemeleriyle sona eriyor. İstanbul ve Ankara’dan sonra, 8-9 Nisan tarihlerinde İzmir Arena’da...

Müzik Yarışmasında Muğla’yı 14 lise temsil edecek

Türkiye'nin en uzun süreli gençlik organizasyonu olan “Vodafone Freezone 19. Liselerarası Müzik Yarışması”nın eleme etabı, İzmir elemeleriyle sona eriyor. İstanbul ve Ankara’dan sonra, 8-9 Nisan tarihlerinde İzmir Arena’da yapılacak elemelerde, Muğla’yı14 lise temsil edecek. Marmaris Özel Türk Koleji K.E.V. Kampüsü, Fethiye Fatih Anadolu Lisesi, Üzümlü İMKB Anadolu Lisesi, Özel Profesyonel İlgim Anadolu Lisesi, Muğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Menteşe Gazi Anadolu Lisesi, Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ömer Özyer Anadolu Lisesi, Özel Merter Anadolu Lisesi, Dalaman Anadolu Lisesi, Özel Özbilim Temel Lisesi, Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesiyarışmada kendi okulları adına yarışacakken, Turgutreis Anadolu Lisesi&Açık Öğretim Anadolu Lisesi öğrencileri ise kurdukları ortak grup ile şehirlerini temsil edecek.

İzmir elemeleri için okullarında kurdukları orkestralarla çalışan Muğlalı genç ve yetenekli müzisyenlerin hedefi, yarışmada okullarını en iyi şekilde temsil etmek ve bu senenin büyük ödüllerini kazanmak.

Her sene binlerce liselinin coşkulu bir katılım gösterdiği yarışmanın İzmir elemelerinde,21 ilden toplam 150 okul yarışacak.

Büyük Final 29 Nisan’da İstanbul’da

Liselilerin, profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu liderliğindeki End Productions’un liselileri bir kez daha sahneye davet ettiği yarışmanın elemeleri İzmir’de son bulacak.

Finale kalan liselerin, profesyonel bir jüri tarafından belirleneceği yarışmanın dev finali ise 29 Nisan’da İstanbul Volkswagen Arena’da yapılacak. Finalist okulları 29 Nisan’da birçok sürpriz bekliyor.

Hayalleri süsleyen ödüller

Türkiye’den tüm liselerin katılımına açık olan yarışmada elemeyi geçip finale katılmaya hak kazanan liseli müzisyenleri, 29 Nisan’da İstanbul’da yapılacak büyük finalde birbirinden güzel hediyeler bekliyor.

İcra dalında birinci olan okula müzik stüdyosu ve para ödüllerinin yanı sıra; üstün başarı gösteren iki öğrenci de İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden karşılıksız eğitim bursu kazanacak.

Bu haber toplam 152 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.