MUTSO’dan okçulara destek

Muğla Ticaret ve Sanayi  Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş Türkiye Şampiyonasında derece elde eden minik okçulara sadak hediye etti.MUTSO Başkanı Karakuş, böylesine önemli bir başarının Muğla’nın...

MUTSO’dan okçulara destek

Muğla Ticaret ve Sanayi  Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş Türkiye Şampiyonasında derece elde eden minik okçulara sadak hediye etti.

MUTSO Başkanı Karakuş, böylesine önemli bir başarının Muğla’nın merkezinden değil beldesinden çıkmasının kendisini gururlandırdığını belirterek minik okçulara başarılarının devamını diledi.

Rekortmen okçuların antrenörü Dr. Ejder Sözen Yatağan’ın Bencik Beldesi’ne aile hekimi olarak atandığını ve 5 yıllık aktif sporcu olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti. “Öğrencilerimin hepsi köyde yaşayan çocuklar. Dikkatlerini dağıtan ikinci bir unsur yok. Okuldan sonra 2-3 saat antrenman yapıyoruz. Başarıya giden bu süreçte ailelerin desteği olmasa bu başarılar gelmezdi” dedi.

İşlerini ilmine göre yapmaya çalıştıklarını belirten Dr. Sözen kendilerine bu konuda destek olanlar olduğu kadar köstek olmaya çalışanlar olduğunu hatta kendilerine soruşturma açıldığını vurgulayarak Türkiye’de hiçbir başarının cezasız kalmadığını belirtti.

Bundan sonraki hedeflerinin milli takım olduğunu sözlerine ekleyen Dr. Sözen “Takımı 14 yaş grubu olan en üst düzeye çıkaracağız. Çocuklarımızın hepsini milli takımda görmek istiyorum. Yeni çocuklar yetiştirerek ülkemize yeni rekortmenler kazandıracağız” dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Karakuş MUTSO olarak tüm sporcuların her zaman arkasında olduklarını ifade ederek minik okçulara sadaklarını hediye etti.

Şampiyonada başarı sağlayan okçuların dereceleri şöyle:Tuğba Çaylı, Türkiye rekoru ve Türkiye 3.sü, Songül Lök Türkiye 4’ncüsü, Sena Kömür,  Çeyrek Final, Ayşenur Orman Türkiye 1’ncisi, Emircan Honey Türkiye rekoru ve Türkiye 1’ncisi.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.