MUTSO Komite üyelerine destekler anlatıldı

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) bünyesinde çalışmalarını sürdüren 17 Meslek Komitesi arasında yer alan, toptan ve perakende sektörü 7’inci Meslek Komite üyeleri bir araya geldi. 7’nci Meslek Komitesi 6 Nisan Çarşamba...

MUTSO Komite üyelerine destekler anlatıldı

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) bünyesinde çalışmalarını sürdüren 17 Meslek Komitesi arasında yer alan, toptan ve perakende sektörü 7’inci Meslek Komite üyeleri bir araya geldi. 7’nci Meslek Komitesi 6 Nisan Çarşamba günü MUTSO ev sahipliğinde grup toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren MUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Dişcigil, “Bizler; Oda ve Borsalar olarak ilimiz ekonomisinin geliştirilip yaşayanların refah seviyesinin yükseltilmesi için gönüllü çalışanlarız. Göreve geldiğimiz günden bugüne her platformda yapmış olduğumuz açıklamalarda, ilimizin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesi için verdiğimiz öneme vurgu yaptık. Üyelerimizin sorunlarına birlikte çözüm aramak ve Muğla genelinde istihdamı arttırmak adına; meslek komitelerimizin çalışmalarına ve paydaşlarımızla işbirliği içinde ortaya koyduğumuz çalışmalarımıza ayrı bir önem verdiğimizi hatırlatmak isterim. Bizler 17 meslek komitesini bünyesinde barındıran bir üst kuruluş olarak sizlerden gelen tespit ve sorunlara yoğunlaşabiliriz. Sizler burada gerçekleştireceğiniz sektörel toplantılarınızla sorunları tespit eder ve sorumlu personeller aracılığıyla odamız yönetim kuruluna iletirseniz, sorunların çözümü için gerekli tüm çalışmaların yapılacağı; bizi aşan konularda odamız aracılığıyla gerekli başvuruların ve adımların atılacağı konusunda emin olabilirsiniz.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Yardımcısı Dişcigil’in ardından sırasıyla kürsüye gelen İŞKUR İl Müdürü İlyas Sarıyerli ve KOSGEB İl Müdürü Gökhan Akaydın, kurumların çalışma  prensipleri ve işletmelere yönelik verilen destekler konusunda bilgilendirme yaptılar. Her türlü soruya ilişkin şeffaf ve net cevaplar alan katılımcılar toplantıdan oldukça memnun ayrıldılar.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.