MUTSO, İstihdam Fuarı’na katıldı

Marmaris Grand Yazıcı Mares Otel’de 30-31 Ekim 2014 tarihlerinde düzenlenen ‘İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nda işveren ile iş gücünün nasıl buluşturulacağı konuşuldu. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası fuarda bir...

MUTSO, İstihdam Fuarı’na katıldı

Marmaris Grand Yazıcı Mares Otel’de 30-31 Ekim 2014 tarihlerinde düzenlenen ‘İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nda işveren ile iş gücünün nasıl buluşturulacağı konuşuldu. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası fuarda bir stant kurarak iş ve işverenin bir araya geldiği bu fuarda yerini aldı. UMEM Beceri’10 Projesi ve KOSGEB’in istihdama yönelik projelerinin tanıtıldığı MUTSO standında, MUTSO adına Eğitim Birimi Sorumlusu Seher Taner Akgün bilgi verdi.

MUTSO Yönetim Kurulu Başkan Karakuş’un da ziyaret ettiği fuarın açılış töreninde yapılan konuşmalarda, Muğla’da özellikle turizm sektöründe elaman açığı olduğu kaydedildi.

İki gün süren fuarın açılışına Muğla Valisi Amir Çiçek ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar’ın da aralarında bulunduğu yöneticiler, çok sayıda işveren ve başta turizm olmak üzere sektör temsilcileri ile üniversite öğrencileri katıldı.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.