MUTSO Fuar Alanı 2 yılda bitecek

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) tarafından 4 yıldır gündemde olan Fuar alanının 12 milyon TL’ye malolacağı ve 2 yıl içinde tamamlanacağı açıklandı.MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, fuar alanının tamamlanmasının ardından...

MUTSO Fuar Alanı 2 yılda bitecek

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) tarafından 4 yıldır gündemde olan Fuar alanının 12 milyon TL’ye malolacağı ve 2 yıl içinde tamamlanacağı açıklandı.

MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, fuar alanının tamamlanmasının ardından fuara yıllık 200 bin kişinin katılmasının beklendiğini söyledi. Karakuş, “Muğla’ya 5 yıldır fuar alanı kazandırmak için çalışıyoruz. 12 Milyon liraya mal olacak fuar alanını iki yıl içerisinde bitireceğiz. Hazine arazilerinin tahsisi Başbakan ve Maliye Bakanlığına bağlı. Başbakanlık ve Maliye Bakanlığı kiralama talebimizi kabul etti ve onayladı. Muğla’da bulunan siyasiler, kurum ve kuruluşlar bu projemize sahip çıktı. Temel atma törenini Mayıs ayında yapılacak Oda seçimlerinden sonra yapacağız. Fuar alanımız 2 yıl içerisinde tamamlanacak. Fuar alanı projemizin maliyeti 12 Milyon lira. Bunun 8 milyon lirası hazır. Muğla’da yılda 10 büyük fuar yapılacak. Bu fuarlara yaklaşık 200 bin kişinin katılmasını hedefliyoruz. 200 bin kişinin katılacağı fuarlardan Muğla’ya 100 milyon lira gelir sağlanmasını hedefliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.