MUTSO binası örnek oldu

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasını ziyaret eden Didim Ticaret Odası yetkilileri, yenilemeyi planladıkları kendi binaları için MUTSO Başkanı Bülent Karakuş’tan bilgi aldılar.Didim Ticaret Odası (DTO) Yönetim kurulu...

MUTSO binası örnek oldu

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasını ziyaret eden Didim Ticaret Odası yetkilileri, yenilemeyi planladıkları kendi binaları için MUTSO Başkanı Bülent Karakuş’tan bilgi aldılar.

Didim Ticaret Odası (DTO) Yönetim kurulu üyeleri Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’yu ziyaret etti. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Yönetim Kurulu Üyeleri Celal Gümüş, Mehmet Urgancı, Mekin Subaşı, Lütfü Karaslan ve mimarların katıldığı ziyarette ilgi odağı MUTSO’nun hizmet binası oldu. MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ercan ve Meclis Başkanı Şükrü Altınay’ın ağırladığı heyet MUTSO hizmet binasının yapım aşaması ve mimari projesi hakkında bilgi aldı.

“Muğla’dan kazanılan Muğla’ya verildi”

Hizmet binasının yapım aşaması süresince aktif olarak inşaat ile ilgilenen Başkan Karakuş, DTO’nun yenilemek istedikleri hizmet binaları için sürecin nasıl ilerlediği, hangi aşamalardan geçildiği ile ilgili gelişmeleri aktarıp tavsiyelerde bulundu. TOBB’un organizasyon yeteneğinin yok sayılamayacağını dile getiren Karakuş, yapılan yurt içi ve yurt dışı ziyaretlerinin vizyonu geliştirdiğini ifade etti.

Hiçbir üyeden hibe almadıklarını ve Muğla’daki esnaflarla çalıştıklarını kaydeden Başkan Karakuş, “Muğla’dan kazandığımız parayı Muğla’ya harcadık” dedi. Başkan Karakuş, TOBB’un organizasyon yeteneğinin bu aşamada vizyonu genişlettiğini de sözlerine ekledi.

DTO Yönetim Kurulu Üyesi Mekin Subaşı ise “Ticaret odası siyaset üstü bir kurumdur” diyerek ticaret odalarının önemini vurguladı. Gerçekleştirilen sohbetin ardından heyet hizmet binasını dolaştı. Başkan Bülent Karakuş’un öncülüğünde tanıtılan bina, ziyaretçiler tarafından oldukça beğeni kazandı. DTO’nun hizmet binasının ve kültür merkezinin yenilenme sürecinde kendilerine çok büyük örnek olacağını ifade eden heyet üyeleri ve gözlem yapan mimarlar MUTSO Hizmet Binası’na hayran kaldıklarını kaydettiler.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.