MUSKİ’ye ödül

Göcek’te bulunan Deniz Temiz İlköğretim Okulu, Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekiplerine, okullarında yapmış olduğu çalışmalar nedeniyle plaket verdi.Ortaca’da 2014-2015...

MUSKİ’ye ödül

Göcek’te bulunan Deniz Temiz İlköğretim Okulu, Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekiplerine, okullarında yapmış olduğu çalışmalar nedeniyle plaket verdi.

Ortaca’da 2014-2015 Eğitim döneminin son gününde mezuniyet töreni düzenleyen Deniz Temiz İlköğretim Okulu, okullarında gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle MUSKİ’ye teşekkür plaketi verdi. Okul Aile Birliği Başkanı Şerif Şimşek’in sunduğu teşekkür plaketini MUSKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı 5. Bölge Şube Müdürlüğü adına Göcek Bölge Şefi Sefayi Manav aldı.

Konu hakkında konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Şerif Şimşek MUSKİ’den duydukları memnuniyeti dile getirdi. Deniz Temiz İlköğretim Okulu adına her türlü sorunda MUSKİ’nin yardımlarına koştuğunu vurgulayan Şimşek “Herhangi bir su kaçağında ekipler çok hızlı şekilde okulumuza müdahalede bulunuyor. Burada suyun kesik olması okulun kokması anlamına gelir ve eğitim aksar. Ancak sağ olsunlar MUSKİ bizi bu konuda hiç mağdur etmedi. Ayrıca okulun sulama konusunda da bizim yapamadığımız noktalarda devreye girerek yardım ettiler. Biz Aile Birliği olarak yardımlarından dolayı MUSKİ’ye bu teşekkür plaketini sunmaktan onur duyuyoruz” dedi.

Bu haber toplam 134 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.