MUSKİ, özel mülkiyete hassasiyet gösteriyor

MUSKİ ekipleri, Dalaman ilçesinde özel mülkiyet alanı içerisinde kalan 800 metre uzunluğundaki içme suyu hattının yerini değiştirdi. İçme suyu hattı yol kenarına alınarak vatandaşın mağduriyeti giderildi.MUSKİ Genel Müdürlüğü,...

MUSKİ, özel mülkiyete hassasiyet gösteriyor

MUSKİ ekipleri, Dalaman ilçesinde özel mülkiyet alanı içerisinde kalan 800 metre uzunluğundaki içme suyu hattının yerini değiştirdi. İçme suyu hattı yol kenarına alınarak vatandaşın mağduriyeti giderildi.

MUSKİ Genel Müdürlüğü, Dalaman İlçesinin Merkez Mahallesi Çağlayan Caddesi’nde bulunan 800 metre uzunluğundaki içme suyu hattının özel mülkiyet alanı içerisinde kalması nedeniyle içme suyu hattını yol kenarına alarak vatandaşın mağduriyetini giderdi.

MUSKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığına bağlı 5. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri, 800 metre uzunluğundaki içme suyu hattının özel mülkiyet alanı içerisinde kalması nedeniyle çalışma başlattı. Uzun yıllardır hattın özel mülkiyet alanı içerisinde olması, ekiplerin hat üzerinde meydana gelen sorunlara müdahale etmesini zorlaştırıyordu. Hat üzerinde meydana gelen su kaçaklarının ve yapılacak olan yenileme çalışmalarının vatandaşın özel mülkiyet alanı içerisinde olması nedeniyle MUSKİ ekipleri özellikle kazı çalışmalarında sorun yaşıyordu. Bu nedenle çalışma başlatan MUSKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi 5. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri, hattı özel mülkiyet alanından çıkartıp yol kenarına taşıdı. Yaklaşık 1 hafta süren çalışmalar sonunda 800 metre uzunluğundaki içme suyu hattının güzergâhı değiştirilerek özel mülkiyet alanından çıkarıldı.

Ülgen çalışmaları yerinde inceledi

MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen ve daire başkanları, Dalaman ilçesinde devam eden çalışmayı yerinde inceleyerek Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı 5. Bölge Şube Müdürü Barış Altın’dan bilgiler aldı.

  1. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmaları yerinde inceleyip son durumlarını gördüklerini belirten Ülgen, “Çalışmalarımız plan ve programlara uygun bir şekilde devam ediyor. Biz, başladığımız işin hızlandırılması ve en kısa sürede tamamlanması için çalışmalarımızı yerinde inceliyor ve denetimlerimizi yapıyoruz İhtiyaç duyulan hizmetleri en kaliteli biçimde yapmak ve insanımızın hizmetine sunmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz” dedi.

Çağlayan Caddesi üzerinde özel mülkiyet alanı içerisinde bulunan hattın yerinin değiştirilmesiyle vatandaşın mağduriyetinin giderildiğini vurgulayan Ülgen, “Hattın özel mülkiyet alanında kalması iki tarafa da zorluk çıkartıyordu. Hat üzerindeki herhangi bir sorunda müdahale etmemiz zordu. Çıkan sıkıntılarda vatandaşımızın özel mülkiyet alanına zarar vermek istemiyorduk. Ekiplerimizin yaklaşık 1 hafta süren çalışmaları sonucunda 800 metre uzunluğundaki içme suyu hattının yerini değiştirdi ve gerekli yenilemeleri yaptı. İki tarafından da mağduriyeti ortadan kalkmış oldu. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek ” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.