MUSKİ daha verimli arıtma için çalışıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü yaz sezonu başlamadan önce arıtma tesislerinin verimini arttırmak için bakım onarım çalışması başlattı.Yaz sezonun yaklaşması nedeniyle...

MUSKİ daha verimli arıtma için çalışıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü yaz sezonu başlamadan önce arıtma tesislerinin verimini arttırmak için bakım onarım çalışması başlattı.

Yaz sezonun yaklaşması nedeniyle çalışmalarını hızlandıran MUSKİ ekipleri tüm İlde yoğun mesai harcıyor. Turizm sezonunu sorunsuz geçirmek adına çalışmalarına devam eden ekipler, kirli suyu arıtarak kullanılabilir hale getiren “Atıksu Arıtma Tesisleri”nde temizlik, bakım onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Gökova Atıksu artıma tesisiyle başlayan çalışmalar son olarak Fethiye Atıksu arıtma tesisiyle devam etti.

MUSKİ Tesisler Dairesi Başkanlığı Doğu Bölgesi Şube Müdürlüğüne bağlı Fethiye Atıksu Arıtma Tesisinde bakım onarım ve yenileme çalışmaları tamamlandı. Tesiste atıksuyun arıtılmasında kullanılan havalandırma havuzunun dip temizliği yapılırken suyun temizlenmesinde kullanılan tüm cihazların bakım ve onarımı gerçekleşti.

MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, Atıksu arıtma tesislerinde yapılan bakım onarım ve yenileme çalışmalarının devam edeceğini ve İldeki tüm tesislerin verimini artırmak için çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. Ülgen “Gerekli görülen tesislerde yaz sezonu başlamadan arıtma veriminin arttırılması için bakım onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Belli bir plan ve proje dâhilinde devam eden çalışmalarımızın sonunda tesislerimizi daha verimli hale getirip vatandaşlarımızı memnun etmek istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.