MUSKİ bütün dereleri temizliyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, İl genelinde sürdürdüğü dere temizliklerinin sonuncusunu Milas İlçesinde tamamladı. Yetki ve sorumluluk alanı içerisindeki derelerin...

MUSKİ bütün dereleri temizliyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, İl genelinde sürdürdüğü dere temizliklerinin sonuncusunu Milas İlçesinde tamamladı. Yetki ve sorumluluk alanı içerisindeki derelerin temizliğini hız kesmeden sürdüren MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 2 ay süren çalışmalarda Milas’ın en büyük derelerinden biri olan Kandak deresinin temizliğini de tamamladı.

MUSKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı’na bağlı 2. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Milas ilçesinin Selimiye Mahallesi’nde bulunan Kandak deresinde toplam 3 bin 750 metre temizlik çalışması yapıldı.

Daha kaliteli hizmet verebilmek için tüm personelle birlikte gece gündüz çalıştıklarını belirten MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, 2015 yılı içerisinde Milas ilçesinde 14 Bin 105 metre dere temizlik çalışması gerçekleştirdiklerini vurguladı. Ülgen, “Dere temizliklerinin birçok açıdan önemi var. Su baskınlarının önüne geçmek adına önemli bir tedbir olmasının yanında çevre düzeni, kötü kokuların yayılması ve şehrin görüntüsünü etkileyen büyük faktörlerden biridir dereler. Bu nedenle turizm merkezlerinden biri olan şehrimizde derelerin temizlenmesi konusunda çok hassas davranıyoruz. Ayrıca MUSKİ Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızdan dere yataklarını kirletmemeleri ve atıkları söz konusu alanlara atmamaları konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir” dedi.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.