MUSKİ Bodrum Bölge Müdürlüğü hizmet binası açıldı

MUSKİ Bodrum 1. Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binası, Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ndeki yerinde hizmete girdi.Büyükşehir Yasası ile beraber bir çok hizmetin Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne geçmesiyle birlikte kapanan "Bodrum...

MUSKİ Bodrum Bölge Müdürlüğü hizmet binası açıldı

MUSKİ Bodrum 1. Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binası, Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ndeki yerinde hizmete girdi.

Büyükşehir Yasası ile beraber bir çok hizmetin Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne geçmesiyle birlikte kapanan "Bodrum Su ve Kanalizasyon İşletmesi"nin (BOSKİ'nin) yerine açılan "Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü" (MUSKİ) Bodrum binası, yeni yerinde hizmete girdi. Yerel seçimlerin ardından belde belediyelerinin kapanmasıyla büyük bir kısmı Bodrum Belediyesi bünyesinde hizmet vermeye devam eden MUSKİ, yeni yerinde faaliyete başladı. Bodrum merkez ile birlikte Konacık, Bitez, Ortakent, Turgutreis, Gümüşlük, Yalıkavak, Gündoğan, Göltürkbükü, Yalı ve Mumcular belde hizmet binalarında, MUSKİ hizmet noktaları kurularak; su ve kanalizasyonla ilgili tüm işlemler yapılıyor. Ayrıca su tarifelerinin belirlenmesinin ardından biriken su borçlarının tahsilatı da gerçekleştiriliyor. Biriken borçların taksitlendirilmesi ile ilgili ise çalışmalar yapılıyor.

MUSKİ Bodrum 1. Bölge Müdürlüğü, Türkkuyusu Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi Yüksel Çağlar İş Merkezi no: 78/20 adresinde hizmet vermeye başladı.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.